Compliance assistent

Johan

Voor veel sectoren gelden compliance richtlijnen voor het vastleggen en bewaren van klantgegevens. Ter ondersteuning van de compliance is de CallPro bel-me-niet module aangevuld met een tool die bestanden volgens een uiterste houdbaarheidsdatum automatisch kan opruimen. Wij hebben deze tool zo flexibel gemaakt dat niet alleen CallPro gespreksopnames, maar ook import- en export bestanden, of elk ander type bestanden, die ontstaan tijdens het uitvoeren van de campagnes kunnen worden opgeruimd.

Wilt u gebruik maken van onze Compliance assistent, of wilt u advies of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. De Compliance assistent is standaard onderdeel van de CallPro bel-me-niet module en per direct beschikbaar.

More great articles

Stuur een SMS met CallPro

Met de nieuwe fulfilment tools van CallPro is het mogelijk om SMS’jes te versturen. Of het nu gaat om een…

Read Story

Conversie per beller

In CallPro kunnen op zeer eenvoudige wijze overzichten worden gemaakt van de belresultaten. Als voorbeeld "conversie per beller". Vanuit de…

Read Story

Extra opties voor belopdrachtstatussen

Ook de belopdrachtstatus instellingen krijgen enkele extra opties in de aankomende release v4.30 van CallPro. Als via het belscript het…

Read Story
Arrow-up