Compliance assistent

Johan

Voor veel sectoren gelden compliance richtlijnen voor het vastleggen en bewaren van klantgegevens. Ter ondersteuning van de compliance is de CallPro bel-me-niet module aangevuld met een tool die bestanden volgens een uiterste houdbaarheidsdatum automatisch kan opruimen. Wij hebben deze tool zo flexibel gemaakt dat niet alleen CallPro gespreksopnames, maar ook import- en export bestanden, of elk ander type bestanden, die ontstaan tijdens het uitvoeren van de campagnes kunnen worden opgeruimd.

Wilt u gebruik maken van onze Compliance assistent, of wilt u advies of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. De Compliance assistent is standaard onderdeel van de CallPro bel-me-niet module en per direct beschikbaar.

More great articles

CallPro integratie met Office 365 Flow voor het opslaan van gegevens in Excel

Met Office 365 Flow worden workflows gemaakt die kunnne worden opgeroepen vanuit het belscript in CallPro. Als voorbeeld van een…

Read Story

Stap nu over van vbscript naar javascript

Met de introductie van IE11 heeft Microsoft de VBscript taal de aanduiding deprecated gegeven (link) Hiermee wordt aangeduid dat de…

Read Story

Preview agenda afspraken kaartweergave

CallPro v4.0 biedt de mogelijkheid om afspraken uit een agenda weer te geven op de kaart. Zo krijgt u meer…

Read Story
Arrow-up