Compliance assistent

Johan

Voor veel sectoren gelden compliance richtlijnen voor het vastleggen en bewaren van klantgegevens. Ter ondersteuning van de compliance is de CallPro bel-me-niet module aangevuld met een tool die bestanden volgens een uiterste houdbaarheidsdatum automatisch kan opruimen. Wij hebben deze tool zo flexibel gemaakt dat niet alleen CallPro gespreksopnames, maar ook import- en export bestanden, of elk ander type bestanden, die ontstaan tijdens het uitvoeren van de campagnes kunnen worden opgeruimd.

Wilt u gebruik maken van onze Compliance assistent, of wilt u advies of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. De Compliance assistent is standaard onderdeel van de CallPro bel-me-niet module en per direct beschikbaar.

More great articles

Gesegmenteerde campagnes (regio bellen)

Segmentatie op basis van regio of accountmanager. Bij veel campagnes worden de leads verdeeld in regio's, of direct aan accountmanagers…

Read Story

Waarom B2B Telemarketing werkt 1/3

Een goede reden waarom Telemarketing nog steeds een nuttige methode is om in contact te komen met prospects is de…

Read Story

Agenda synchronisatie met Exchange Server 2007

Met CallPro CalendarSync voor Exchange Server wordt de CallPro agenda gesynchroniseerd met een Exchange agenda. Hiervoor moet in CallPro bij…

Read Story
Arrow-up