Compliance assistent

Johan

Voor veel sectoren gelden compliance richtlijnen voor het vastleggen en bewaren van klantgegevens. Ter ondersteuning van de compliance is de CallPro bel-me-niet module aangevuld met een tool die bestanden volgens een uiterste houdbaarheidsdatum automatisch kan opruimen. Wij hebben deze tool zo flexibel gemaakt dat niet alleen CallPro gespreksopnames, maar ook import- en export bestanden, of elk ander type bestanden, die ontstaan tijdens het uitvoeren van de campagnes kunnen worden opgeruimd.

Wilt u gebruik maken van onze Compliance assistent, of wilt u advies of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. De Compliance assistent is standaard onderdeel van de CallPro bel-me-niet module en per direct beschikbaar.

More great articles

Is de rol van telefonie leidend?

In een recent interview met Telecommerce magazine gaf Johan Bennink van Calway zijn reactie op deze vraag. Zijn antwoord: "Verre…

Read Story

Gesegmenteerde campagnes (regio bellen)

Segmentatie op basis van regio of accountmanager. Bij veel campagnes worden de leads verdeeld in regio's, of direct aan accountmanagers…

Read Story

CallPro voldoet aan Predictive dialing gedragscode uit de Code Telemarketing

De CallPro predictive dialer voldoet aan de gedragscode ten aanzien van abandoned calls die in de  nieuwe code Telemarketing wordt…

Read Story
Arrow-up