Support

Telefonische ondersteuning

Onze helpdesk is op werkdagen van 8:00 tot 22:00 bereikbaar op nummer: 050-7070728. U kunt hier terecht voor vragen over de werking van CallPro en het melden van problemen. Mocht daar aanleiding toe zijn kunnen wij vragen om Remote Support waarbij wij kunnen meekijken met uw scherm.

Ondersteuning op afstand

Voor de ondersteuning op afstand maken wij gebruik van TeamViewer. Met deze software wordt een eenmalige sessie opgezet waarmee wij kunnen meekijken met uw scherm, en indien nodig, ook actief uw computer kunnen overnemen.

Indien uw bedrijf een lokaal netwerk heeft dat zeer beveiligd is, of u als gebruiker weinig rechten op de computer heeft kan het zijn dat de TeamViewer software niet kan worden gebruikt.

Werkwijze:

  • Bel onze helpdesk 050-7070728
  • Als erom gevraagd wordt klik op de onderstaande button om de TeamViewer software te downloaden.

     

  • Geef onze medewerker de ID en wachtwoord die in TeamViewer wordt weergegeven.
  • Nu kan onze medewerker meekijken met uw scherm en als u dat wilt uw muis overnemen.

Bestanden opsturen

Mocht het nodig zijn om (log) bestanden naar ons toe te sturen dan raden wij aan om gebruik te maken van SendFiles. Met deze gratis dienst kunnen bestanden tot 1GB worden verstuurd die te groot zijn om via normale email te versturen. Upload het bestand naar SendFiles en stuur ons de download link per email. Wij gebruiken deze dienst ook zelf om software updates te versturen.

Stay connected with our social network