Blending progressive en predictive campagnes

Johan

In CallPro v4.20 kunnen niet alleen inbound en outbound campagnes worden geblend, maar ook outbound campagnes van verschillende dialing modes. Zo kunnen outbound progressive en predictive campagnes nu tegelijkertijd actief zijn en zorgt CallPro dat de juiste call in de juiste dialingmode wordt aangeboden.

Overigens is een van de redenen om deze dialing modes te blenden met v4.20 niet meer van belang. In v4.20 is de predictive dialer uitgebreidt met ondersteuning voor gerichtte terugbellers. De dialer switcht een agent die een gerichtte terugbeller heeft automatisch en op het juiste moment naar progressive om die ene terugbeller te bellen. Het is dus niet nodig om twee campagnes parallel in te richten.

More great articles

Inklappen belopdrachtstatussen in autoscript

Voor CallPro v4.30 wordt een experimentele optie toegevoegd aan het autoscript om de lijst met belopdrachtstatussen visueel korter te maken.…

Read Story

Nieuwe fulfilment validatie voor CallproPortal

Als ondersteuning van de fulfilment tools van CallPro is in CallproPortal een module ingebouwd om, de te exporteren records, via…

Read Story

Bellen naar mobiele nummers

Er wordt steeds meer gebeld naar mobiele nummers. Wellicht niet gek omdat er ook steeds meer mensen zijn die alleen…

Read Story
Arrow-up