Tele2 verhoogt het starttarief (ppc) per 1 februari 2012

Johan

Tele2 verhoogt per 1 februari de gesprekstarieven op de ISDN-30 diensten. Voor iedereen die gebruik maakt van de standaard condities wordt het nieuwe starttarief (ppc) voor gesprekken verhoogd van € 0,0490 naar € 0,0600.

 

Wilt u bij Tele 2 blijven kijk dan eens of een overstap naar VOIP Connect loont. Op dit moment rekent Tele 2 € 150,- per maand voor een ISDN-30 aansluiting en 30 x € 5,- = € 150,- voor een vergelijkbare VOIP Connect aansluiting. Bij deze laatste aansluiting is ook de dedicated lijn die nodig is voor het verkeer bij de prijs inbegrepen. Het echte voordeel wordt gehaald met het starttarief dat bij VOIP Connect 1 eurocent lager is, starttarief (ppc) € 0,0500,  en bij grote volumes kan dit nog verder omlaag tot € 0,0250.

 

Als de gesprekstarieven worden vergeleken met andere VOIP aanbieders kan het veel voordeliger, even shoppen kan een mooie besparing opleveren. Een mogelijk voordeel van de Tele2 aanbieding is dat de benodigde SDSL verbinding met VOIP Connect wordt meegeleverd, terwijl andere aanbieders veelal uitgaan van een geschikte SDSL 1:1 verbinding richting hun platform. Bij grote aantallen benodigde lijnen gaat dit voordeel echter snel verloren ten opzichte van een eigen glasvezel aansluiting.

More great articles

CallPro Integratie API

Tijdens de zomer wordt hard gewerkt aan een API voor CallPro. Met deze API is CallPro eenvoudig te koppelen aan…

Read Story

Visuele facelift voor CallPro

Velen zullen zeggen, “het zal ook wel eens tijd worden”, maar wij waren best gehecht aan de grafische stijl van…

Read Story

Absolute belpogingbegrenzing

Met de aankomende release van CallPro v4.30 wordt een veel gevraagde optie voor de belpogingbegrenzing toegevoegd, een absolute belpoging begrenzing…

Read Story
Arrow-up