Tele2 verhoogt het starttarief (ppc) per 1 februari 2012

Johan

Tele2 verhoogt per 1 februari de gesprekstarieven op de ISDN-30 diensten. Voor iedereen die gebruik maakt van de standaard condities wordt het nieuwe starttarief (ppc) voor gesprekken verhoogd van € 0,0490 naar € 0,0600.

 

Wilt u bij Tele 2 blijven kijk dan eens of een overstap naar VOIP Connect loont. Op dit moment rekent Tele 2 € 150,- per maand voor een ISDN-30 aansluiting en 30 x € 5,- = € 150,- voor een vergelijkbare VOIP Connect aansluiting. Bij deze laatste aansluiting is ook de dedicated lijn die nodig is voor het verkeer bij de prijs inbegrepen. Het echte voordeel wordt gehaald met het starttarief dat bij VOIP Connect 1 eurocent lager is, starttarief (ppc) € 0,0500,  en bij grote volumes kan dit nog verder omlaag tot € 0,0250.

 

Als de gesprekstarieven worden vergeleken met andere VOIP aanbieders kan het veel voordeliger, even shoppen kan een mooie besparing opleveren. Een mogelijk voordeel van de Tele2 aanbieding is dat de benodigde SDSL verbinding met VOIP Connect wordt meegeleverd, terwijl andere aanbieders veelal uitgaan van een geschikte SDSL 1:1 verbinding richting hun platform. Bij grote aantallen benodigde lijnen gaat dit voordeel echter snel verloren ten opzichte van een eigen glasvezel aansluiting.

More great articles

SQL Server licenties

Ons wordt vaak gevraagd welke licenties nodig zijn voor het gebruik van CallPro. In principe zijn de meeste licenties al…

Read Story

TCD2009 stand van Calway druk bezocht

Ook dit jaar was Calway weer aanwezig op de Telecommercedagen in de Jaarbeurs Utrecht. Ondanks de tegenvallende bezoekersaantallen dit jaar…

Read Story

Gamification in het call center

Als hardcore gamers zijn we al langer op zoek naar een mogelijkheid om Gamification aan CallPro toe te voegen. Met…

Read Story
Arrow-up