Een eigen telefooncentrale in de cloud

Johan

Staat u op het punt om een nieuwe telefooncentrale aan te schaffen, of is het tijd om oude windows server te vervangen, denk dan eens aan de cloud.

Wij bieden onze telefonie oplossing sinds enige tijd ook aan als hosted telefooncentrale. Geen SaaS maar uw eigen telefooncentrale gehost in de cloud in combinatie met de gunstige beltarieven van onze SIP trunks. Onze oplossing is niet alleen geschikt om uw telefooncentrale naar de cloud te brengen maar is ook geschikt om uw lokale servers naar de cloud verplaatsen. Wij gebruiken een beveiligde IPsec site-to-site VPN verbinding om onze cloud infrastructuur te koppelen aan uw lokale network.

Een basisconfiguratie voor de telefooncentrale kost u slechts € 44,- excl. BTW per maand. Een windows server toevoegen kan al vanaf € 57,- excl. BTW per maand. Wij bieden ook backups, monitoring en beheer en kunnen ook uw BIG data opslag verzorgen.

More great articles

Absolute belpogingbegrenzing

Met de aankomende release van CallPro v4.30 wordt een veel gevraagde optie voor de belpogingbegrenzing toegevoegd, een absolute belpoging begrenzing…

Read Story

Het instellen van html document compatibiliteit

Met document compatibility wordt bepaald hoe Internet Explorer een web pagina afbeeld. De document mode van een web pagina wordt…

Read Story

Workshop “Hoe werkt CallPro” op 14 juli 2015

Ter gelegenheid van ons 20 jarig jubileum geven wij op Dinsdag 14 Juli a.s. bij ons op kantoor een gratis workshop…

Read Story
Arrow-up