Bellen naar mobiele nummers

calway

Er wordt steeds meer gebeld naar mobiele nummers. Wellicht niet gek omdat er ook steeds meer mensen zijn die alleen nog maar een mobiel nummer hebben, en ook bij diverse instanties en bedrijven hun mobiele nummer doorgeven. Toch is de bereikbaarheid van een mobiel nummer anders dan op het vaste nummer.

Welke telemarketeer heeft niet iemand aan de lijn gehad die boos werd omdat hij/zij op het strand in Ibiza, of op safari in Afrika, even minder blij was met dit gesprek. Je mobiele telefoon gaat mee naar je werk, onderweg en ook op vakantie.

Voor callcenters die de kwaliteit van hun dienstverlening hoog in het vaandel hebben is het dan ook zaak om deze irritatie te voorkomen. Gelukkig biedt diezelfde mobiele telefoon uitkomst en is het mogelijk om te bepalen of een mobiel toestel zich in Nederland, of in het buitenland bevindt. Op deze manier kan worden voorkomen dat klanten tijdens hun vakantie worden lastig gevallen. Zonder meteen heel stalkerig te worden zou je zelfs na de vakantie kunnen vragen of de reis naar “Spanje” of “Afrika” is bevallen.

Voor meer informatie over deze locatie diensten voor mobiele nummer icm onze callcenter oplossingen neem contact op met Johan Bennink op nummer 050-7070724.

More great articles

SMS berichten versturen

Met de CallPro fulfilment services kunnen SMS berichten worden verstuurd. Voor gebruikers die bellen via onze SpeakUp SIP trunk is dit…

Read Story

Nieuwe Accutone WB610 MKII headset

Van de succesvolle Accutone WB610/WM610 headset reeks is een nieuwe MKII versie uitgekomen. De nieuwe MKII is gemoderniseerd met een…

Read Story

Belresultaten terugkoppelen naar Exact eSynergy

A.B. Software & Consultancy, al meerdere jaren een gebruiker van CallPro, heeft een koppeling gerealiseerd met Exact eSynergy waarmee de…

Read Story
Arrow-up