Nieuwe fulfilment validatie voor CallproPortal

Johan

Als ondersteuning van de fulfilment tools van CallPro is in CallproPortal een module ingebouwd om, de te exporteren records, via een fiateringsstap te laten verwerken.

Een veel gehoorde opmerking is dat er eerst een controleslag moet plaatsvinden op de invoer van de Agents alvorens emails en brieven gestuurd mogen worden. Veel controles kunnen via het belscript (callflow) worden gedaan, sommige controles, met name spellingcontrole en zinsopbouw zijn erg lastig. Om toch notitievelden te kunnen gebruiken zou het fijn zijn als een supervisor, of campagne manager eerst bepaalde velden kan controleren voordat de fulfilment actief wordt.

Om dit proces te ondersteunen is een Fulfilment validatie module toegevoegd aan CallproPortal. Hiermee worden de te exporteren records geselecteerd, en deze kunnen na validatie met 1 druk op de knop worden gefiateerd. Voor tekstvelden is een spellingscontrole knop voorhanden, zodat bij twijfel de spellingscontrole uitgevoerd kan worden op het gekozen veld. Email adresvelden worden automatisch op correcte syntax gecontroleerd.

More great articles

Stap nu over van vbscript naar javascript

Met de introductie van IE11 heeft Microsoft de VBscript taal de aanduiding deprecated gegeven (link) Hiermee wordt aangeduid dat de…

Read Story

SMS berichten versturen

Met de CallPro fulfilment services kunnen SMS berichten worden verstuurd. Voor gebruikers die bellen via onze SpeakUp SIP trunk is dit…

Read Story

CallPro v4.0 upgrade vereist voor klanten met reistijdberekening

Calway biedt klanten altijd de optie om beschikbare updates en upgrades wel of niet te installeren. Voor gebruikers van de…

Read Story
Arrow-up