Nieuwe fulfilment validatie voor CallproPortal

Johan

Als ondersteuning van de fulfilment tools van CallPro is in CallproPortal een module ingebouwd om, de te exporteren records, via een fiateringsstap te laten verwerken.

Een veel gehoorde opmerking is dat er eerst een controleslag moet plaatsvinden op de invoer van de Agents alvorens emails en brieven gestuurd mogen worden. Veel controles kunnen via het belscript (callflow) worden gedaan, sommige controles, met name spellingcontrole en zinsopbouw zijn erg lastig. Om toch notitievelden te kunnen gebruiken zou het fijn zijn als een supervisor, of campagne manager eerst bepaalde velden kan controleren voordat de fulfilment actief wordt.

Om dit proces te ondersteunen is een Fulfilment validatie module toegevoegd aan CallproPortal. Hiermee worden de te exporteren records geselecteerd, en deze kunnen na validatie met 1 druk op de knop worden gefiateerd. Voor tekstvelden is een spellingscontrole knop voorhanden, zodat bij twijfel de spellingscontrole uitgevoerd kan worden op het gekozen veld. Email adresvelden worden automatisch op correcte syntax gecontroleerd.

More great articles

Facebook Leads automatisch toevoegen aan CallPro bellijst

Op onze github account staat een uitgewerkt voorbeeld hoe je nieuwe leads van een Facebook Ad campagne (met instant-form) en…

Read Story

IIS Server Side Includes revisited

In een eerdere post hebben we laten zien hoe je server-side-includes gedrag kunt toevoegen via een aanpassing in de applicationhost.config. (zie…

Read Story

Nuvema neemt Engage Leaderboard in gebruik

Het contact center van Nuvema in Groningen bijt de spits af met de ingebruikname van het nieuwe Engage Leaderboard. Dit…

Read Story
Arrow-up