Extra opties voor belopdrachtstatussen

Johan

Ook de belopdrachtstatus instellingen krijgen enkele extra opties in de aankomende release v4.30 van CallPro. Als via het belscript het notitieveld van de belopdracht automatisch wordt gevuld, of juist leeg moet blijven kon de agent in het popupvenster tijdens het afcoderen alsnog de notitie wijzigen. Om de workflow hier beter te ondersteunen kan de optie “Agent kan notitie wijzigen” worden uitgevinkt zodat het notitie veld in popupvenster van CallPro als alleen lezen wordt weergegeven.

resexpl_2016-07-18_10.55.10Een andere nieuwe optie “Status zichtbaar voor agent” heeft juist betrekking op het gebruik van belopdrachtstatussen in het autoscript. Het autoscript geeft altijd alle gekoppelde belopdrachtstatussen weer. Soms zijn statussen functioneel bedoeld voor de supervisor, of alleen bedoeld voor gebruik tijdens het importproces. Met deze nieuwe optie wordt het mogelijk om op de belopdrachtstatus aan te geven dat deze status niet in het autoscript moet worden weergegeven.

 

More great articles

Dynamische signalering in het belscript voor te lange gesprekstijden

In deze post laten we zien hoe je de Agent dynamisch kunt signalering dat de besprekstijd te lang wordt. In…

Read Story

Sneltoetsen voor het afcoderen in het autoscript

In de zomer update van het autoscript wordt een optie toegevoegd om voor belopdrachtstatussen een sneltoets op te geven. Deze…

Read Story

Vastleggen optin in belopdrachten

Vanaf 1 Juli 2021 geldt voor het bellen naar consumenten een optin regeling. Dit betekent dat er alleen mag worden…

Read Story
Arrow-up