Extra opties voor belopdrachtstatussen

Johan

Ook de belopdrachtstatus instellingen krijgen enkele extra opties in de aankomende release v4.30 van CallPro. Als via het belscript het notitieveld van de belopdracht automatisch wordt gevuld, of juist leeg moet blijven kon de agent in het popupvenster tijdens het afcoderen alsnog de notitie wijzigen. Om de workflow hier beter te ondersteunen kan de optie “Agent kan notitie wijzigen” worden uitgevinkt zodat het notitie veld in popupvenster van CallPro als alleen lezen wordt weergegeven.

resexpl_2016-07-18_10.55.10Een andere nieuwe optie “Status zichtbaar voor agent” heeft juist betrekking op het gebruik van belopdrachtstatussen in het autoscript. Het autoscript geeft altijd alle gekoppelde belopdrachtstatussen weer. Soms zijn statussen functioneel bedoeld voor de supervisor, of alleen bedoeld voor gebruik tijdens het importproces. Met deze nieuwe optie wordt het mogelijk om op de belopdrachtstatus aan te geven dat deze status niet in het autoscript moet worden weergegeven.

 

More great articles

Opiniestuk: Wat te doen bij faillisement cloudleverancier?

In Automatiseringsgids 06 staan een aantal artikelen over cloud diensten. Ook in call center land is veel te doen over…

Read Story

CallPro database in SQL Server op Linux in Docker op Linux in Azure

En het volgende experiment was het draaien van SQL Server vanuit een Docker container. En om het plaatje meteen compleet…

Read Story

Preview agenda afspraken kaartweergave

CallPro v4.0 biedt de mogelijkheid om afspraken uit een agenda weer te geven op de kaart. Zo krijgt u meer…

Read Story
Arrow-up