Extra opties voor belopdrachtstatussen

Johan

Ook de belopdrachtstatus instellingen krijgen enkele extra opties in de aankomende release v4.30 van CallPro. Als via het belscript het notitieveld van de belopdracht automatisch wordt gevuld, of juist leeg moet blijven kon de agent in het popupvenster tijdens het afcoderen alsnog de notitie wijzigen. Om de workflow hier beter te ondersteunen kan de optie “Agent kan notitie wijzigen” worden uitgevinkt zodat het notitie veld in popupvenster van CallPro als alleen lezen wordt weergegeven.

resexpl_2016-07-18_10.55.10Een andere nieuwe optie “Status zichtbaar voor agent” heeft juist betrekking op het gebruik van belopdrachtstatussen in het autoscript. Het autoscript geeft altijd alle gekoppelde belopdrachtstatussen weer. Soms zijn statussen functioneel bedoeld voor de supervisor, of alleen bedoeld voor gebruik tijdens het importproces. Met deze nieuwe optie wordt het mogelijk om op de belopdrachtstatus aan te geven dat deze status niet in het autoscript moet worden weergegeven.

 

More great articles

Inklappen belopdrachtstatussen in autoscript

Voor CallPro v4.30 wordt een experimentele optie toegevoegd aan het autoscript om de lijst met belopdrachtstatussen visueel korter te maken.…

Read Story

Real-time contractwaarde berekening in het belscript

We hebben een "recept" gemaakt waarmee je in minder dan 10 minuten een real-time contractwaarde berekening kunt toevoegen aan het belscript.…

Read Story

Workshop “Hoe werkt CallPro” op 14 juli 2015

Ter gelegenheid van ons 20 jarig jubileum geven wij op Dinsdag 14 Juli a.s. bij ons op kantoor een gratis workshop…

Read Story
Arrow-up