Absolute belpogingbegrenzing

Johan

Met de aankomende release van CallPro v4.30 wordt een veel gevraagde optie voor de belpogingbegrenzing toegevoegd, een absolute belpoging begrenzing op het aantal belpogingen.

resexpl_2016-07-15_16.54.42

Na het opgegeven aantal belpogingen wordt een belopdracht automatisch afcodeert als “Maximaal aantal belpogingen” en wordt niet meer aangeboden.

Of het zinvol is om deze optie te gebruiken hangt af van het soort campagne, en de overige belpogingbegrenzing instellingen.

In de zakelijke markt worden belopdrachten veelal over langere tijd periodiek gebeld. In dat geval is een absolute begrenzing niet praktisch. Voor B2C campagnes zoals enquêtes, welcome calls en andere campagnes waar alle belopdrachten in een korte tijd moeten worden behandeld is een absolute belpogingbegrenzing de beste optie om te voorkomen dat agents de belopdrachten te lang blijven nabellen.

More great articles

Bijzondere Christal-belactie voor jubilerend TEAR

Jubilerend TEAR haalt met bijzondere Christal-belactie bijna € 33.000 op voor schone toiletten in Cambodja Zwolle - Na een dag…

Read Story

Gebruik Bootstrap voor Resource Explorer XSL rapportages

De CallPro XSL rapportages in de Resource Explorer maken gebruik van XML/XSL voor de weergave van de rapporten. Hierdoor is…

Read Story

OPTA ‘goedgekeurde’ introductietekst bel-me-niet

De OPTA is de laatste tijd actief met het uitrijken van boetes en waarschuwingen. Ook ten aanzien van de introductie…

Read Story
Arrow-up