Absolute belpogingbegrenzing

Johan

Met de aankomende release van CallPro v4.30 wordt een veel gevraagde optie voor de belpogingbegrenzing toegevoegd, een absolute belpoging begrenzing op het aantal belpogingen.

resexpl_2016-07-15_16.54.42

Na het opgegeven aantal belpogingen wordt een belopdracht automatisch afcodeert als “Maximaal aantal belpogingen” en wordt niet meer aangeboden.

Of het zinvol is om deze optie te gebruiken hangt af van het soort campagne, en de overige belpogingbegrenzing instellingen.

In de zakelijke markt worden belopdrachten veelal over langere tijd periodiek gebeld. In dat geval is een absolute begrenzing niet praktisch. Voor B2C campagnes zoals enquêtes, welcome calls en andere campagnes waar alle belopdrachten in een korte tijd moeten worden behandeld is een absolute belpogingbegrenzing de beste optie om te voorkomen dat agents de belopdrachten te lang blijven nabellen.

More great articles

Gesegmenteerde campagnes (regio bellen)

Segmentatie op basis van regio of accountmanager. Bij veel campagnes worden de leads verdeeld in regio's, of direct aan accountmanagers…

Read Story

Einde van support op Windows Server 2008 R2

Het volgende server product van Microsoft dat uit de support loopt is Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2.…

Read Story

CallPro in de cloud

Sinds kort bieden wij CallPro ook aan als hosted netwerk omgeving in Microsoft Azure. De CallPro omgeving wordt via een…

Read Story
Arrow-up