Microsoft Teams integratie voor Achievements

Johan

Nu steeds meer Office gebruikers overstappen op Office 365 wordt het eenvoudiger om nieuwe opties en tools die onderdeel zijn van Office 365 te integreren in CallPro. Een van die nieuwe toevoegingen aan Office 365 is Microsoft Teams. Deze nieuwe chatoplossing voor teams biedt de mogelijkheid om communicatie binnen het call center te stroomlijnen binnen kanalen (channels). Deze channels zijn goed toe te passen bij campagne georienteerde callcenters waar per campagne een eigen channel kan worden opgezet voor de interne communicatie. Teams gaat verder dan chat en biedt ook het vastleggen van documenten en het sturctureren van workflows en taken allemaal vanuit een centrale app die naast de desktop ook op mobiel en via de browser beschikbaar is.

De CallPro Engagement module is de eerste CallPro module die middels een update ondersteuning krijgt voor Microsoft Teams waardoor Achievements die agenten halen direct worden gepost naar een Microsoft Teams channel. Dit kanaal kan voor supervisie worden gebruikt maar kan ook breder toegankelijk zijn voor alle agents. Ook wordt onderzoch of het mogelijk is om een connector te maken die bepaald Callpro data direct in een tab in Microsoft Teams kan weergeven.

Voor een toekomstige update van de Fulfilment module staat ook daar Microsoft Teams ondersteuning gepland en op er wordt op dit moment onderzocht of het voor de dialer nuttig kan zijn om direct op Microsoft Teams channels te kunnen posten. Voor de dialer zouden bijvoorbeeld performance informatie van campagnes zoals de connect-rate, of belvoorraad alarmering, kunnen worden gepost. Ook wordt gekeken naar het Microsoft bot framework om data uit CallPro te ontsluiten via Office 365 en andere 3rd party apps.

 

More great articles

Nieuwe Accutone WB610 MKII headset

Van de succesvolle Accutone WB610/WM610 headset reeks is een nieuwe MKII versie uitgekomen. De nieuwe MKII is gemoderniseerd met een…

Read Story

In vijf minuten een Q&A toevoegen aan een belscript

Met de toename van AI en deep learning worden ook eenvoudige toepassingen zoals een Q&A (FAQ) steeds eenvoudiger om zelf…

Read Story

Automatische enquête na het bezoek van de adviseur

Gebruik enquêtes om het bezoek van uw buitendienst te meten. Door het inrichten van een fulfilment proces dat van elke bezochte…

Read Story
Arrow-up