Microsoft Teams integratie voor Achievements

Johan

Nu steeds meer Office gebruikers overstappen op Office 365 wordt het eenvoudiger om nieuwe opties en tools die onderdeel zijn van Office 365 te integreren in CallPro. Een van die nieuwe toevoegingen aan Office 365 is Microsoft Teams. Deze nieuwe chatoplossing voor teams biedt de mogelijkheid om communicatie binnen het call center te stroomlijnen binnen kanalen (channels). Deze channels zijn goed toe te passen bij campagne georienteerde callcenters waar per campagne een eigen channel kan worden opgezet voor de interne communicatie. Teams gaat verder dan chat en biedt ook het vastleggen van documenten en het sturctureren van workflows en taken allemaal vanuit een centrale app die naast de desktop ook op mobiel en via de browser beschikbaar is.

De CallPro Engagement module is de eerste CallPro module die middels een update ondersteuning krijgt voor Microsoft Teams waardoor Achievements die agenten halen direct worden gepost naar een Microsoft Teams channel. Dit kanaal kan voor supervisie worden gebruikt maar kan ook breder toegankelijk zijn voor alle agents. Ook wordt onderzoch of het mogelijk is om een connector te maken die bepaald Callpro data direct in een tab in Microsoft Teams kan weergeven.

Voor een toekomstige update van de Fulfilment module staat ook daar Microsoft Teams ondersteuning gepland en op er wordt op dit moment onderzocht of het voor de dialer nuttig kan zijn om direct op Microsoft Teams channels te kunnen posten. Voor de dialer zouden bijvoorbeeld performance informatie van campagnes zoals de connect-rate, of belvoorraad alarmering, kunnen worden gepost. Ook wordt gekeken naar het Microsoft bot framework om data uit CallPro te ontsluiten via Office 365 en andere 3rd party apps.

 

More great articles

CallPro v4.0 upgrade vereist voor klanten met reistijdberekening

Calway biedt klanten altijd de optie om beschikbare updates en upgrades wel of niet te installeren. Voor gebruikers van de…

Read Story

CallPro database in SQL Server op Linux in Docker op Linux in Azure

En het volgende experiment was het draaien van SQL Server vanuit een Docker container. En om het plaatje meteen compleet…

Read Story

html opmaak in icalendar bestanden voor CallPro afspraakbevestigingen

Het bevestigen van in CallPro gemaakte bezoekafspraken wordt veel gebruikt. Als de afspraakbevestiging per email naar de buitendienst medewerker wordt…

Read Story
Arrow-up