Is de rol van telefonie leidend?

calway

In een recent interview met Telecommerce magazine gaf Johan Bennink van Calway zijn reactie op deze vraag.

Zijn antwoord: "Verre van. Het punt is dat telefonieoplossingen vaak niet specifiek geschikt zijn voor een contactcenter. Telefooncentrales zijn weliswaar modulair opgezet zodat extra functionaliteit kan worden aangeschaft, maar het probleem zit hem in de koppelingen met de contactcentersoftware. Zo kan bijvoorbeeld gespreksopname worden toegevoegd aan de telefooncentrale, maar koppeling met de belresultaten uit de contactcentersoftware blijkt dan weer niet mogelijk. Een gemiste kans. De mogelijkheid om uit te breiden is goed, maar voor automatisering is integratie nog belangrijker. Ook met de komst van het Bel-Me-Niet register bleken veel telefooncentrales niet te voldoen op dit vlak. Een IVR opzetten vormde geen probleem, maar de registraties koppelen aan de contactcentersoftware wel! Om die reden raden we beslissers aan om, als dat mogelijk is, voor een totale softwareoplossing, inclusief telefonie te kiezen."

More great articles

Blending progressive en predictive campagnes

In CallPro v4.20 kunnen niet alleen inbound en outbound campagnes worden geblend, maar ook outbound campagnes van verschillende dialing modes.…

Read Story

Waarom B2B Telemarketing werkt 2/3

Bedrijven vinden het niet vreemd dat je ze belt om iets te verkopen; de meeste bedrijven krijgen minstens 1 verkoop…

Read Story

SMS notificatie voor afspraak mutaties

Ondanks de Exchange integratie mogelijkheden van de CallPro Agenda blijkt toch dat er nog behoefte is aan SMS notificatie richting…

Read Story
Arrow-up