CallPro in de toekomst alleen nog op SQL Server 2008

calway

Om CallPro te kunnen voorzien van nieuwe functionaliteit die gebruik maakt van GPS informatie heeft Calway besloten om de minimale systeemeisen voor SQL Server te verhogen naar SQL Server 2008. Vanaf CallPro v4.2 wordt SQL Server 2005 dan ook niet langer ondersteund. De aankomende release v4.1 zal nog gewoon op SQL Server 2005 draaien, maar alle daaropvolgende versies kunnen alleen worden gebruikt icm SQL Server 2008 of hoger.

Voor gebruikers van oudere versies van SQL Server die een Software assurance licentie hebben is de upgrade geen probleem. Heeft u geen Software Assurance, maar wel een oudere versie van SQL Serve,r kies dan bij het upgraden van SQL Server voor een licentie met Software Assurance zodat u altijd gebruik kunt maken van de nieuwste technologie van Microsoft.

More great articles

Stap nu over van vbscript naar javascript

Met de introductie van IE11 heeft Microsoft de VBscript taal de aanduiding deprecated gegeven (link) Hiermee wordt aangeduid dat de…

Read Story

Autoscript multi-column ondersteuning

Er is een nieuwe update beschikbaar voor het autoscript in CallPro v4.30 die multi-column ondersteuning toevoegt. De huidige versie van…

Read Story

Best een leuk apparaat van Plantronics

Plantronics heeft een interessant SIP toestel op de markt gebracht. Met de IP40 wordt een IP hardphone geleverd met een…

Read Story
Arrow-up