Koppel mobiele toestellen aan uw bedrijfstelefooncentrale

Johan

Als u een verkopers in dienst heeft dan weet u wat een administratie mobiele toestellen kunnen zijn. Niet alleen dat, ook greep houden op alle mobiele communicatie kan een hele opgave zijn.

Kan dit ook makkelijker?

Het antwoord is ja. Wij bieden de mogelijkheid om uw mobiele abonnementen direct te koppelen aan uw bedrijfscentrale.  Elk inkomend en uitgaand gesprek van en naar het mobiele nummer wordt aangeboden op de bedrijfscentrale en kan daar flexibel worden gerouteert. 

Waarom is dit belangrijk?

Een inkomend gesprek naar een medewerker die met vakantie is kan automatisch worden doorgezet naar een collega. Dit kan een intern toestel op kantoor zijn, maar ook een ander mobiel toestel. Afhankelijk van het tijdstip van bellen kan het gesprek anders gerouteerd worden, buiten kantoortijd worden gesprekken doorgezet naar de servicedesk.

Maar het gaat verder. Ook alle uitgaande gesprekken van uw verkopers lopen via uw bedrijfscentrale. Zo kunt u ook uitgaande mobiele gesprekken buiten kantoortijden blokkeren, alle uitgaande gesprekken opnemen op de telefooncentrale, gesprekken routeren over de gunstigste provider (least-cost routing) of zelfs de informatie van gesprekken direct opslaan in uw CRM Systeem.

Kosten

Het abonnement kost eenmalig € 25,- en daarna € 6,- per maand. Zowel bellen, als gebeld worden heeft een starttarief (ppc) van € 0,0490  en daarna per minuut (ppm) € 0,0700. Voor uitgaande gesprekken (bellen) komen daar nog de kosten voor de (externe) eindbestemming bij.

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW

More great articles

Importeren van Excel belbestanden

CallPro biedt de mogelijkheid om Excel belbestanden te importeren via een ODBC driver koppeling. Zoals we eerder hebben laten zien…

Read Story

Nog steeds wordt bel-me-niet en recht-van-verzet niet door iedereen aangeboden

Op 12 januari was ik (Ron) onderweg naar een klant toen mijn mobiel ging. Nummer onbekend. Ik neem op en…

Read Story

Waarom B2B Telemarketing werkt 1/3

Een goede reden waarom Telemarketing nog steeds een nuttige methode is om in contact te komen met prospects is de…

Read Story
Arrow-up