Belresultaten terugkoppelen naar Exact eSynergy

Johan

A.B. Software & Consultancy, al meerdere jaren een gebruiker van CallPro, heeft een koppeling gerealiseerd met Exact eSynergy waarmee de belresultaten van CallPro geautomatiseerd worden teruggeleverd. Bijgewerkte bedrijfs- en contactpersoongegevens worden zo automatisch verwerkt in eSynergy.

 

Over A.B. Software & Consultancy

A.B. Software & Consultancy is een adviesbureau, dat zich heeft gespecialiseerd in de implementatie van Exact Software bij industriële bedrijven. In haar visie is deze specialisatie van groot belang voor haar klanten, aangezien implementatie bij dit soort ondernemingen vaak complex is. Specifieke kennis van Exact Software, van de bedrijfsprocessen en de nodige ervaring bij soortgelijke ondernemingen hebben er voor gezorgd dat A.B. Software & Consultancy een toonaangevende speler is geworden in de Exact wereld voor logistieke vraagstukken. Met een viertal vestigingen zijn wij in staat om in het gehele land implementaties uit te voeren.

More great articles

Telemarketeers negeren Bel-Me-Niet register

In de media is veel aandacht over het negeren van het Bel-Me-Niet register. Op nu.nl en tweakers.net werd gisteren melding…

Read Story

Workshop “Hoe werkt CallPro” op 14 juli 2015

Ter gelegenheid van ons 20 jarig jubileum geven wij op Dinsdag 14 Juli a.s. bij ons op kantoor een gratis workshop…

Read Story

Waarom upgraden naar SQL Server “Denali”

CallPro ondersteunt vanaf v4.0 alleen SQL Server 2005 en nieuwer. Nu de volgende versie van SQL Server al geruime tijd…

Read Story
Arrow-up