CallPro koppeling met AfsprakenManager

Johan

AfsprakenManager is een marktplaats voor financiële leads en afspraken met als doelgroep alle financieel advieskantoren in Nederland. Als gebruiker van dit portaal kunnen leads en afspraken worden gekocht. Als extra service biedt AfsprakenManager de mogelijkheid om automatisch een email met de leadgegevens door te sturen naar een call center voor de opvolging.

CallPro is bij uitstek geschikt voor het maken van bezoekafspraken op zowel koude- als warme leads. De mogelijkheden van AfsprakenManager sluiten goed aan bij de werkwijze van CallPro. Calway heeft daarom besloten om de ondersteuning van het Afsprakenmanager portaal als optie voor CallPro te realiseren en gratis aan CallPro gebruikers aan te bieden.

Door enkele kleine aanpassingen aan de MailPro module worden de emails met leadgegevens van AfsprakenManager automatisch in een bellijst in CallPro ingelezen. De leadgegevens worden in scriptvelden van CallPro gezet en als nieuwe belopdracht in de juiste campagne via het belscript in het call center aangeboden.

Zowel financieel advieskantoren met een eigen call center, als externe call centers, kunnen profiteren van deze nieuwe integratie optie voor CallPro.

Kijk op AfsprakenManager voor meer informatie over deze marktplaats voor financiele leads en lees hier meer over CallPro.

More great articles

Nieuwe quickdisconnect aansluiting Accutone headsets

Sinds kort leveren wij de nieuwe WB610 Accutone stereo headset als vervanger van het TB610 model. Deze nieuwe WB610 heeft…

Read Story

Nieuwe youtube video bel-me-niet functionaliteit

In deze video wordt uitgelegd hoe je met CallPro voor campagnes (bellijsten) die gebruik maken van bel-me-niet na 4 weken…

Read Story

Agenda synchronisatie met Exchange Server 2007

Met CallPro CalendarSync voor Exchange Server wordt de CallPro agenda gesynchroniseerd met een Exchange agenda. Hiervoor moet in CallPro bij…

Read Story
Arrow-up