IIS Express en Server Side Include gebruik in .htm bestanden

Johan

In oude belscripts die met extensie .htm werken is nog wel eens gebruik gemaakt van zogenaamde server side includes. Dit werkt echter standaard op IIS (en IIS Express) niet voor dit type bestanden. Bij de installatie is daarom op IIS een wijzigen doorgevoerd. Bij de installatie van een nieuwe server, of als IIS Express voor lokaal ontwerpen van belscripts gebruikt wordt zijn deze wijzigen ook nodig.

Om IIS Express ook voor .htm bestanden de server side includes te laten verwerken moet de volgende aanpassing gedaan worden. Ga naar de folder “%userprofile%\documents\iisexpress\config” en open het bestand applicationhost.config met een text editor zoals notepad.

Zoek naar de regel met <add name=”ASPClassic” en maak hier een kopie van. Pas de kopie aan door de name te wijzigen in “Htm file” en bij path “*.htm” te zetten. Bewaar het bestand. Vanaf nu ondersteunt IIS Express ook voor .htm bestanden de server side includes.

More great articles

Waarom B2B Telemarketing werkt 1/3

Een goede reden waarom Telemarketing nog steeds een nuttige methode is om in contact te komen met prospects is de…

Read Story

CallPro koppeling met AfsprakenManager

AfsprakenManager is een marktplaats voor financiële leads en afspraken met als doelgroep alle financieel advieskantoren in Nederland. Als gebruiker van…

Read Story

Absolute belpogingbegrenzing

Met de aankomende release van CallPro v4.30 wordt een veel gevraagde optie voor de belpogingbegrenzing toegevoegd, een absolute belpoging begrenzing…

Read Story
Arrow-up