Maak belscripts visueel aantrekkelijker met Bootstrap

Johan

Bootstrap is een van de meest gebruikte html, css en javascript framewerken voor het bouwen van responsive websites. Aangezien de CallPro belscripts bestaan uit html, css en javascript is het erg eenvoudig om Bootstrap te gebruiken een belscript een professioneel en gebruikersvriendelijk uiterlijk te geven.

Download Bootstrap (https://getbootstrap.com/) en plaats de inhoud van het .zip bestand in de folder waar het belscript wordt gemaakt. Volg de instructies op de site en plaats de referenties in een bestaande pagina, of gebruik de “basic template” als basis voor een nieuwe belscript pagina. Experimenteer nu met de opmaak codes zoals ze op de bootstrap website worden uitgelegd bij CSS en Components en maak er wat moois van.

Een bestaand belscript kan van:

belscript-voor-bootstrap

Er met enkele simple wijzigingen zo uit gaan zien:

belscript - na bootstrap

Met name pagina’s die gebruik maken van een traditionele tabel opmaak kunnen erg eenvoudig worden omgezet in de responsive <div> opmaak die Bootstrap gebruikt. Hyperlinks worden mooie buttons en alles blijft netjes in de bootstrap grid-layout.

More great articles

Hoe bereken je de AHT (Average Handling Time)

In veel call centers wordt de AHT gebruikt als maat om te bepalen hoeveel tijd een Agent besteed aan een call,…

Read Story

Gegevens opslag anno 2015

Voor het bewaren van bestanden zijn er steeds meer mogelijkheden. Traditioneel staan bestanden op de fileserver, vaak een Windows server.…

Read Story

Predictive dialer abandoned call compliance

Interessant stuk over predictive dialers van Patrick Jordens in het CCM jaarboek 2015. Met name de sectie over overschrijding van…

Read Story
Arrow-up