Maak belscripts visueel aantrekkelijker met Bootstrap

Johan

Bootstrap is een van de meest gebruikte html, css en javascript framewerken voor het bouwen van responsive websites. Aangezien de CallPro belscripts bestaan uit html, css en javascript is het erg eenvoudig om Bootstrap te gebruiken een belscript een professioneel en gebruikersvriendelijk uiterlijk te geven.

Download Bootstrap (https://getbootstrap.com/) en plaats de inhoud van het .zip bestand in de folder waar het belscript wordt gemaakt. Volg de instructies op de site en plaats de referenties in een bestaande pagina, of gebruik de “basic template” als basis voor een nieuwe belscript pagina. Experimenteer nu met de opmaak codes zoals ze op de bootstrap website worden uitgelegd bij CSS en Components en maak er wat moois van.

Een bestaand belscript kan van:

belscript-voor-bootstrap

Er met enkele simple wijzigingen zo uit gaan zien:

belscript - na bootstrap

Met name pagina’s die gebruik maken van een traditionele tabel opmaak kunnen erg eenvoudig worden omgezet in de responsive <div> opmaak die Bootstrap gebruikt. Hyperlinks worden mooie buttons en alles blijft netjes in de bootstrap grid-layout.

More great articles

Dynamische signalering in het belscript voor te lange gesprekstijden

In deze post laten we zien hoe je de Agent dynamisch kunt signalering dat de besprekstijd te lang wordt. In…

Read Story

Sneltoetsen voor het afcoderen in het autoscript

In de zomer update van het autoscript wordt een optie toegevoegd om voor belopdrachtstatussen een sneltoets op te geven. Deze…

Read Story

SMS notificatie voor afspraak mutaties

Ondanks de Exchange integratie mogelijkheden van de CallPro Agenda blijkt toch dat er nog behoefte is aan SMS notificatie richting…

Read Story
Arrow-up