Maak belscripts visueel aantrekkelijker met Bootstrap

Johan

Bootstrap is een van de meest gebruikte html, css en javascript framewerken voor het bouwen van responsive websites. Aangezien de CallPro belscripts bestaan uit html, css en javascript is het erg eenvoudig om Bootstrap te gebruiken een belscript een professioneel en gebruikersvriendelijk uiterlijk te geven.

Download Bootstrap (https://getbootstrap.com/) en plaats de inhoud van het .zip bestand in de folder waar het belscript wordt gemaakt. Volg de instructies op de site en plaats de referenties in een bestaande pagina, of gebruik de “basic template” als basis voor een nieuwe belscript pagina. Experimenteer nu met de opmaak codes zoals ze op de bootstrap website worden uitgelegd bij CSS en Components en maak er wat moois van.

Een bestaand belscript kan van:

belscript-voor-bootstrap

Er met enkele simple wijzigingen zo uit gaan zien:

belscript - na bootstrap

Met name pagina’s die gebruik maken van een traditionele tabel opmaak kunnen erg eenvoudig worden omgezet in de responsive <div> opmaak die Bootstrap gebruikt. Hyperlinks worden mooie buttons en alles blijft netjes in de bootstrap grid-layout.

More great articles

Gamercards in het call center

Om de behaalde achievements zichtbaar te maken voor de agent gebruiken we de Gamercard. Elke agent ziet zijn/haar totaal aantal…

Read Story

Een leuk nieuw concept, de KlantInteractieBeurs

Een nieuwe beurs trekt de aandacht. De KlantInteractieBeurs richt zich met een duidelijke, eigenzinnige,  formule op een breed publiek. De…

Read Story

Belvloer monitoring in CallProPortal

Een korte demonstratie video van de belvloer monitor functie in CallproPortal. In het overzicht worden Live gesprekken en Positief/negatief resultaten…

Read Story
Arrow-up