Maak belscripts visueel aantrekkelijker met Bootstrap

Johan

Bootstrap is een van de meest gebruikte html, css en javascript framewerken voor het bouwen van responsive websites. Aangezien de CallPro belscripts bestaan uit html, css en javascript is het erg eenvoudig om Bootstrap te gebruiken een belscript een professioneel en gebruikersvriendelijk uiterlijk te geven.

Download Bootstrap (https://getbootstrap.com/) en plaats de inhoud van het .zip bestand in de folder waar het belscript wordt gemaakt. Volg de instructies op de site en plaats de referenties in een bestaande pagina, of gebruik de “basic template” als basis voor een nieuwe belscript pagina. Experimenteer nu met de opmaak codes zoals ze op de bootstrap website worden uitgelegd bij CSS en Components en maak er wat moois van.

Een bestaand belscript kan van:

belscript-voor-bootstrap

Er met enkele simple wijzigingen zo uit gaan zien:

belscript - na bootstrap

Met name pagina’s die gebruik maken van een traditionele tabel opmaak kunnen erg eenvoudig worden omgezet in de responsive <div> opmaak die Bootstrap gebruikt. Hyperlinks worden mooie buttons en alles blijft netjes in de bootstrap grid-layout.

More great articles

Workshop “Hoe werkt CallPro” op 14 juli 2015

Ter gelegenheid van ons 20 jarig jubileum geven wij op Dinsdag 14 Juli a.s. bij ons op kantoor een gratis workshop…

Read Story

Compliance assistent

Voor veel sectoren gelden compliance richtlijnen voor het vastleggen en bewaren van klantgegevens. Ter ondersteuning van de compliance is de…

Read Story

Best een leuk apparaat van Plantronics

Plantronics heeft een interessant SIP toestel op de markt gebracht. Met de IP40 wordt een IP hardphone geleverd met een…

Read Story
Arrow-up