Stap nu over van vbscript naar javascript

Johan

Met de introductie van IE11 heeft Microsoft de VBscript taal de aanduiding deprecated gegeven (link) Hiermee wordt aangeduid dat de ondersteuning voor VBscript in een toekomstige versie in zijn geheel zal worden verwijderd. Op dit moment is vbscript nog steeds bruikbaar in de legacy document modes, end geldt de blokkade allee nvoor de Edge modus. Met de release van de Creators Update is er wel een optie bijgekomen die het beheerder mogelijk maakt om VBscript helemaal uit te schakelen. Dit alles is een duidelijk teken dat het is gedaan met VBscript in de browser.

Wij adviseren klanten die belscripts hebben die nog steeds gebruik maken van VBscript code voor validaties dan ook om zo snel mogelijk de VBscript code om te zetten naar Javascript. Voor vragen of advies mbt het uitfaseren van oude VBscript code in CallPro belscripts kunt u terecht bij onze helpdesk. Wij kunnen advies geven over de benodigde aanpassingen.

More great articles

Opiniestuk: Wat te doen bij faillisement cloudleverancier?

In Automatiseringsgids 06 staan een aantal artikelen over cloud diensten. Ook in call center land is veel te doen over…

Read Story

Bellen naar mobiele nummers

Er wordt steeds meer gebeld naar mobiele nummers. Wellicht niet gek omdat er ook steeds meer mensen zijn die alleen…

Read Story

Gespreksopnames delen met opdrachtgevers

Om gespreksopnames van projecten met de opdrachtgever te delen zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Een daarvan is het uploaden van de…

Read Story
Arrow-up