Stap nu over van vbscript naar javascript

Johan

Met de introductie van IE11 heeft Microsoft de VBscript taal de aanduiding deprecated gegeven (link) Hiermee wordt aangeduid dat de ondersteuning voor VBscript in een toekomstige versie in zijn geheel zal worden verwijderd. Op dit moment is vbscript nog steeds bruikbaar in de legacy document modes, end geldt de blokkade allee nvoor de Edge modus. Met de release van de Creators Update is er wel een optie bijgekomen die het beheerder mogelijk maakt om VBscript helemaal uit te schakelen. Dit alles is een duidelijk teken dat het is gedaan met VBscript in de browser.

Wij adviseren klanten die belscripts hebben die nog steeds gebruik maken van VBscript code voor validaties dan ook om zo snel mogelijk de VBscript code om te zetten naar Javascript. Voor vragen of advies mbt het uitfaseren van oude VBscript code in CallPro belscripts kunt u terecht bij onze helpdesk. Wij kunnen advies geven over de benodigde aanpassingen.

More great articles

Nieuwe Accutone WB610 MKII headset

Van de succesvolle Accutone WB610/WM610 headset reeks is een nieuwe MKII versie uitgekomen. De nieuwe MKII is gemoderniseerd met een…

Read Story

Predictive dialer abandoned call compliance

Interessant stuk over predictive dialers van Patrick Jordens in het CCM jaarboek 2015. Met name de sectie over overschrijding van…

Read Story

Waarom B2B Telemarketing werkt 2/3

Bedrijven vinden het niet vreemd dat je ze belt om iets te verkopen; de meeste bedrijven krijgen minstens 1 verkoop…

Read Story
Arrow-up