Stap nu over van vbscript naar javascript

Johan

Met de introductie van IE11 heeft Microsoft de VBscript taal de aanduiding deprecated gegeven (link) Hiermee wordt aangeduid dat de ondersteuning voor VBscript in een toekomstige versie in zijn geheel zal worden verwijderd. Op dit moment is vbscript nog steeds bruikbaar in de legacy document modes, end geldt de blokkade allee nvoor de Edge modus. Met de release van de Creators Update is er wel een optie bijgekomen die het beheerder mogelijk maakt om VBscript helemaal uit te schakelen. Dit alles is een duidelijk teken dat het is gedaan met VBscript in de browser.

Wij adviseren klanten die belscripts hebben die nog steeds gebruik maken van VBscript code voor validaties dan ook om zo snel mogelijk de VBscript code om te zetten naar Javascript. Voor vragen of advies mbt het uitfaseren van oude VBscript code in CallPro belscripts kunt u terecht bij onze helpdesk. Wij kunnen advies geven over de benodigde aanpassingen.

More great articles

Achievements in het call center

Om competitie in het call center op gang te brengen en de motivatie hoog te houden worden de doelstellingen meetbaar…

Read Story

Belvloer monitoring in CallProPortal

Een korte demonstratie video van de belvloer monitor functie in CallproPortal. In het overzicht worden Live gesprekken en Positief/negatief resultaten…

Read Story

Opiniestuk: Wat te doen bij faillisement cloudleverancier?

In Automatiseringsgids 06 staan een aantal artikelen over cloud diensten. Ook in call center land is veel te doen over…

Read Story
Arrow-up