Gespreksopnames delen met opdrachtgevers

Johan

Om gespreksopnames van projecten met de opdrachtgever te delen zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Een daarvan is het uploaden van de opnames naar Azure.

Omdat het in Azure erg eenvoudig is om opslag beschikbaar te stellen laten we in de onderstaande video zien hoe je in 5 minuten opslag kan klaarzetten voor gespreksopnames. Door per opdrachtgever een aparte storage account blijven de bestanden absoluut gescheiden. Binnen de storage account kunnen ook extra shares worden gemaakt voor het delen van bijvoorbeeld rapportages of import- exportbestanden. Alles kan binnen 1 share worden geplaatst met subfolders, maar de scheiding via aparte shares biedt een duidelijke scheiding van toegang voor personen en afdelingen.

1 Comment

  1. Johan Bennink
    14 October, 2016

    Naar aanleiding van vragen over azure storage accounts en file shares hebben we een vervolg video gemaakt met een alternatieve manier om toegang te geven tot de gespreksopnames. Deze methode maakt gebruik van de Microsoft Azure Storage Explorer en Shared-Access-Signatures om een beperkte tijd toegang te geven, en ook qua rechten beperkingen te kunnen leggen. De video staat op YouTube: https://youtu.be/o23oc2Xrr4g

More great articles

Agenda synchronisatie met Office 365

UPDATE 10-2018: Op basis van feedback hebben we dit artikel herschreven met meer uitleg over de stappen die zijn te…

Read Story

Microsoft Teams integratie voor Achievements

Nu steeds meer Office gebruikers overstappen op Office 365 wordt het eenvoudiger om nieuwe opties en tools die onderdeel zijn…

Read Story

CallPro Express

Voor startende call centers en interne afdelingen biedt Calway vanaf nu de Express licentie. CallPro Express wordt geleverd op een…

Read Story
Arrow-up