CallPro v4.20 upgrade vanaf 1 juli beschikbaar

Johan

Met de succesvolle upgrade van CallPro in de productieomgeving van Contact2Value zal de nieuwe v4.20 release per 1 Juli a.s. beschikbaar worden gesteld aan alle gebruikers. CallPro v4.20 is een tussen release waar vooral de instellingen van de dialer zijn vereenvoudigd en gecentraliseerd. Ook de komende releases zullen verder bouwen op het centraliseren van de instellingen op campagne niveau.

De call blending functionaliteit is in CallPro v4.20 ook verbeterd zodat het nu nog makkelijker is geworden om tussen alle dialing modes te schakelen zonder dat de agent hier iets van merkt. Naast het wisselen van call blending naar alleen outbound of inbound kan de Supervisor nu ook, zonder actie van de Agent, een campagne van progressive naar predictive omschakelen of omgekeerd.

 

More great articles

Absolute belpogingbegrenzing

Met de aankomende release van CallPro v4.30 wordt een veel gevraagde optie voor de belpogingbegrenzing toegevoegd, een absolute belpoging begrenzing…

Read Story

Gamification in het call center

Als hardcore gamers zijn we al langer op zoek naar een mogelijkheid om Gamification aan CallPro toe te voegen. Met…

Read Story

html opmaak in icalendar bestanden voor CallPro afspraakbevestigingen

Het bevestigen van in CallPro gemaakte bezoekafspraken wordt veel gebruikt. Als de afspraakbevestiging per email naar de buitendienst medewerker wordt…

Read Story
Arrow-up