Importeren van Excel belbestanden

Johan

CallPro biedt de mogelijkheid om Excel belbestanden te importeren via een ODBC driver koppeling. Zoals we eerder hebben laten zien heeft de Excel ODBC driver soms vreemde bijverschijnselen (Excel import gaat in de fout). Ook nu behandelen we gedrag dat onverwachtte effecten kan hebben tijdens het importeren.

Voordat een bestand wordt geïmporteerd is het verstandig een visuele inspectie te doen of alles echt correct is aangeleverd. Ik laat zelf Excel en het bestand open staan als ik begin met de import. Het is geen probleem om vanuit CallPro het Excel bestand dan ook te openen en te gebruiken.

Echter, ik kwam er laatst achter dat als een bestand wordt geïmporteerd met 1000 rijen, en terwijl de import loopt worden de laatste 500 rijen leegmaakt in Excel en dan opgeslagen, de import die in CallPro bezig is deze 500 rijen, voor zover deze nog niet zijn bereikt, ook als leeg zal importeren.

Wij raden aan om Excel bestanden die worden geïmporteerd niet open te houden in Excel terwijl de import loopt. Sluit het bestand voordat deze wordt geïmporteerd.

More great articles

Facturatiemodule voor de antwoordservice module

De nieuwe functionaliteiten van CallPro v4.1 krijgen steeds meer vorm. In de komende release van CallPro zal de inbound antwoordservice…

Read Story

Zelf eenvoudig de antwoordservice aanpassen

De CallPro Antwoordservice maakt het eenvoudig om van de aangenomen gesprekken een belresultaat vast te leggen. Standaard wordt onderscheid gemaakt…

Read Story

Gamification in het call center

Als hardcore gamers zijn we al langer op zoek naar een mogelijkheid om Gamification aan CallPro toe te voegen. Met…

Read Story
Arrow-up