TCD2009 stand van Calway druk bezocht

Johan

Ook dit jaar was Calway weer aanwezig op de Telecommercedagen in de Jaarbeurs Utrecht. Ondanks de tegenvallende bezoekersaantallen dit jaar werd onze stand toch goed bezocht. Ondermeer de nieuwe CallProPortal module werd goed ontvangen.

Ook voor de nauwe integratie met Asterisk die wij bieden met CallPro was veel interesse. Asterisk biedt een zeer kosteneffectieve telefonieoplossing zowel op basis van ISDN30, als icm IP trunking. Zo hebben wij in 2008 jaar 6 bestaande en nieuwe klanten uitgerust met onze Asterisk centrale. Als een bestaande telefooncentrale moet worden geupgrade om  automatisch bellen of gespreksopnames mogelijk te maken dan is het vrijwel altijd voordeliger om de centrale compleet te vervangen door een Asterisk telefooncentrale.

More great articles

In vijf minuten een Q&A toevoegen aan een belscript

Met de toename van AI en deep learning worden ook eenvoudige toepassingen zoals een Q&A (FAQ) steeds eenvoudiger om zelf…

Read Story

Gesegmenteerde campagnes (regio bellen)

Segmentatie op basis van regio of accountmanager. Bij veel campagnes worden de leads verdeeld in regio's, of direct aan accountmanagers…

Read Story

Preview agenda afspraken kaartweergave

CallPro v4.0 biedt de mogelijkheid om afspraken uit een agenda weer te geven op de kaart. Zo krijgt u meer…

Read Story
Arrow-up