TCD2009 stand van Calway druk bezocht

Johan

Ook dit jaar was Calway weer aanwezig op de Telecommercedagen in de Jaarbeurs Utrecht. Ondanks de tegenvallende bezoekersaantallen dit jaar werd onze stand toch goed bezocht. Ondermeer de nieuwe CallProPortal module werd goed ontvangen.

Ook voor de nauwe integratie met Asterisk die wij bieden met CallPro was veel interesse. Asterisk biedt een zeer kosteneffectieve telefonieoplossing zowel op basis van ISDN30, als icm IP trunking. Zo hebben wij in 2008 jaar 6 bestaande en nieuwe klanten uitgerust met onze Asterisk centrale. Als een bestaande telefooncentrale moet worden geupgrade om  automatisch bellen of gespreksopnames mogelijk te maken dan is het vrijwel altijd voordeliger om de centrale compleet te vervangen door een Asterisk telefooncentrale.

More great articles

Stap nu over van vbscript naar javascript

Met de introductie van IE11 heeft Microsoft de VBscript taal de aanduiding deprecated gegeven (link) Hiermee wordt aangeduid dat de…

Read Story

Predictive dialer abandoned call compliance

Interessant stuk over predictive dialers van Patrick Jordens in het CCM jaarboek 2015. Met name de sectie over overschrijding van…

Read Story

Workshop “Hoe werkt CallPro” op 14 juli 2015

Ter gelegenheid van ons 20 jarig jubileum geven wij op Dinsdag 14 Juli a.s. bij ons op kantoor een gratis workshop…

Read Story
Arrow-up