Partners

Partners

Calway werkt samen met verschillende partners om een zo gevarieerd en compleet mogelijk product portfolio te kunnen bieden. Wij zijn Partner en/of Reseller van de onderstaande producten of merken.

SpeakUp

SpeakUp is een Voice over IP (VoIP) telecom operator. VoIP is bellen over een IP datanetwerk (of Internet) en sterk in opkomst in de zakelijke markt. Met Voice over IP bespaart u kosten en komt nieuwe functionaliteit en flexibiliteit binnen handbereik. SpeakUp ontzorgt u op het gebied van telecommunicatie zodat u zich kunt richten op uw eigen core business.

SpeakUp
Motto

Motto is een in Nuth gevestigd bedrijf dat actief is op het gebied van VoIP en telecommunicatie. VoIP staat voor Voice over IP, hetgeen betekend dat de spraak via internet (Internet Protocol) verstuurd wordt. Hierdoor kunnen de totale telefoonkosten gereduceerd worden met 50% bij nationaal telefoonverkeer en zelfs met 70% bij veel internationaal telefoonverkeer.

Motto
Mollie

Mollie levert eenvoudig te integreren online betaaldiensten. Calway geeft de voorkeur aan het gebruik van de betaaldiensten van Mollie vanuit CallPro callflows.

Mollie
MessageBird

Messagebird is één van de marktleiders in Nederland voor het versturen van SMS. Calway maakt gebruik van de diensten van Messagebird voor SMS ten behoeve van CallPro.

MessageBird
BEND

BEND is gespecialiseerd in de implementatie van software op het gebied van Customer Relationship Management en Planning/Projectportfolio management. Focus op uw verkoopproces, marketingcampagnes en dienstverlening stelt u in staat om maximale klanttevredenheid met efficiënte en optimale inzet te verenigen.

BEND
Symagic

Calway werkt samen met Symagic op het gebied van roostering van call center personeel. De Symagic Resource manager zorgt voor een optimale inzetplanning van beschikbare agents in het call center.

Symagic
DEDACOM

DEDACOM is een ALLROUND voice-over studio die zich sinds 1999 op het inspreken van telefoonsystemen; web-, radio- en TV-commercials richt. De core-business is het inspreken van IVR (Interactive Voice Response). DEDACOM werkt samen met een groot aantal buitenlandse studio’s.

DEDACOM
Accutone

Accutone ontwerpt en produceert professionele headsets voor contact centers en kantoor gebruik. Accutone levert draadgebonden headsets, Bluetooth en DECT draadloze headsets, en VoIP producten.

Accutone
SNOM

SNOM is door Calway geselecteert als preferred-supplier voor VoIP toestellen. De goede kwaliteit, en open software van de SNOM toestellen stelt ons in staat om een complete geintegreerde oplossing te bieden.

SNOM
Bing

Calway vertrouwd al sinds 2006 op Bing maps (voorheen Mappoint) voor de reistijdberekening en kaartmateriaal ten behoeve van onze contact center oplossing CallPro. De betrouwbare webservices van Microsoft en het nauwkeurige kaartmateriaal bieden ons de mogelijkheid om innovatieve agenda oplosssingen te realiseren.

Bing
Microsoft

De professionale software ontwikkelings tools van Microsoft hebben vanaf het eerste begin aan de basis gestaan van de oplossing die wij bieden. Het begon met Visual FoxPro, en later werden daar Visual Studio en Team Foundation Server aan toegevoegd. Elke nieuwe generatie van Visual Studio biedt weer meer ondersteuning aan het ontwikkelproces en stelt ons in staat om innovatieve oplossing tijdig op te leveren.

Microsoft
DELL

DELL is een van de grootste leveranciers van computers en diensten ter wereld. Calway levert al meer dan 12 jaar Dell servers, werkstations en netwerk componenten. De expertise en kwaliteit van de diensten van Dell heeft zich in al die tijd keer op keer bewezen.

DELL
Asterisk

Bij de keuze van een betrouwbare en integreerbare telefooncentrale zijn wij uitgekomen bij Asterisk. Van huis uit zijn wij geen open-source gebruikers maar de mogelijkheden van Asterisk stellen ons in staat om onze klanten een kosten-effectieve telefooncentrale te leveren die perfect koppelt met CallPro en alle mogelijkheden biedt die je aan een telefooncentrale voor een contact center mag stellen.

Asterisk
Sangoma

In onze Asterisk telefooncentrales maken wij gebruik van de ISDN kaarten van Sangoma. De kwaliteit van de kaarten en drivers is top, en Sangoma geeft levenslange garantie op haar hardware.

Sangoma

Stay connected with our social network