CallPro integratie met Office 365 Flow voor het opslaan van gegevens in Excel

Johan

Met Office 365 Flow worden workflows gemaakt die kunnne worden opgeroepen vanuit het belscript in CallPro. Als voorbeeld van een Flow staat op onze GitHub repo CallPro-Autoscript een code snippet om gegevens direct vanuit het belscript naar een Excel sheet op Onedrive of SharePoint te schrijven. Het voorbeeld gebruikt een knop, maar netzomakkelijk kan dit worden geactiveerd op basis van het afcoderen met een bepaald belresultaat en verbonden aan bepaalde condities. Zo kan dezelfde Flow ook worden gebruikt in de CallPro fulfilfment module om resultaten batchmatig naar een Excel bestand te schrijven.

Door de open structuur van Office 365 Flow kunnen de gegevens niet alleen in een Excel bestand worden gezet maar kunnen ook alle andere Office applicaties worden gebruikt, inclusief Outlook (emails versturen), Teams (schrijf informatie op een Teams channel) en Dynamics. Flow biedt ook tal van third-party connecties zoals MailChimp, Slack, Salesforce, Act!, Basecamp, Capsule CRM, SurveyMonkey of Survey123.

Maakt u nog geen gebruik van Office 365 neem dan contact op met ons door te bellen met Johan Bennink (050-7070724) om de mogelijkheden van CallPro en Office 365, Flow voor uw call center te bespreken.

More great articles

Kamer en kabinet eens over verplicht ‘bel-me-niet-register’

DEN HAAG - Staatssecretaris Frank Heemskerk (Economische Zaken) en de Tweede Kamer zijn het donderdag eens geworden over het aanpakken…

Read Story

Agenda synchronisatie met Office 365

UPDATE 10-2018: Op basis van feedback hebben we dit artikel herschreven met meer uitleg over de stappen die zijn te…

Read Story

AVG: Het opschonen van bestanden met privacy gevoelige gegevens

Wij zijn ons ervan bewust dat er in het call center als onderdeel van het belproces veel bestanden ontstaan. Ter…

Read Story
Arrow-up