Stap nu over van vbscript naar javascript

Johan

Met de introductie van IE11 heeft Microsoft de VBscript taal de aanduiding deprecated gegeven (link) Hiermee wordt aangeduid dat de ondersteuning voor VBscript in een toekomstige versie in zijn geheel zal worden verwijderd. Op dit moment is vbscript nog steeds bruikbaar in de legacy document modes, end geldt de blokkade allee nvoor de Edge modus. Met de release van de Creators Update is er wel een optie bijgekomen die het beheerder mogelijk maakt om VBscript helemaal uit te schakelen. Dit alles is een duidelijk teken dat het is gedaan met VBscript in de browser.

Wij adviseren klanten die belscripts hebben die nog steeds gebruik maken van VBscript code voor validaties dan ook om zo snel mogelijk de VBscript code om te zetten naar Javascript. Voor vragen of advies mbt het uitfaseren van oude VBscript code in CallPro belscripts kunt u terecht bij onze helpdesk. Wij kunnen advies geven over de benodigde aanpassingen.

More great articles

Cumulatief notitieveld ten behoeve van de export

CallPro slaat per belpoging een aparte notitie op. In het belscript raden wij aan om voor elke belpoging een nieuw…

Read Story

Predictive dialing voor B2B campagnes

  Bij B2B campagnes is het bereik meestal hoger dan bij B2C omdat bijna altijd de telefoon beantwoord wordt. Toch…

Read Story

Tele2 verhoogt het starttarief (ppc) per 1 februari 2012

Tele2 verhoogt per 1 februari de gesprekstarieven op de ISDN-30 diensten. Voor iedereen die gebruik maakt van de standaard condities…

Read Story
Arrow-up