Nieuwe fulfilment validatie voor CallproPortal

Johan

Als ondersteuning van de fulfilment tools van CallPro is in CallproPortal een module ingebouwd om, de te exporteren records, via een fiateringsstap te laten verwerken.

Een veel gehoorde opmerking is dat er eerst een controleslag moet plaatsvinden op de invoer van de Agents alvorens emails en brieven gestuurd mogen worden. Veel controles kunnen via het belscript (callflow) worden gedaan, sommige controles, met name spellingcontrole en zinsopbouw zijn erg lastig. Om toch notitievelden te kunnen gebruiken zou het fijn zijn als een supervisor, of campagne manager eerst bepaalde velden kan controleren voordat de fulfilment actief wordt.

Om dit proces te ondersteunen is een Fulfilment validatie module toegevoegd aan CallproPortal. Hiermee worden de te exporteren records geselecteerd, en deze kunnen na validatie met 1 druk op de knop worden gefiateerd. Voor tekstvelden is een spellingscontrole knop voorhanden, zodat bij twijfel de spellingscontrole uitgevoerd kan worden op het gekozen veld. Email adresvelden worden automatisch op correcte syntax gecontroleerd.

More great articles

CallPro v4.0 upgrade vereist voor klanten met reistijdberekening

Calway biedt klanten altijd de optie om beschikbare updates en upgrades wel of niet te installeren. Voor gebruikers van de…

Read Story

Cumulatief notitieveld ten behoeve van de export

CallPro slaat per belpoging een aparte notitie op. In het belscript raden wij aan om voor elke belpoging een nieuw…

Read Story

Inklappen belopdrachtstatussen in autoscript

Voor CallPro v4.30 wordt een experimentele optie toegevoegd aan het autoscript om de lijst met belopdrachtstatussen visueel korter te maken.…

Read Story
Arrow-up