CallPro

Calway is al meer dan 16 jaar een betrouwbare partner voor inhouse en facilitaire call centers. Met onze outbound en inbound totaaloplossing voor call centers, CallPro, worden campagnes op een effectieve manier opgezet en uitgevoerd.

Wilt u uw agents efficient benutten en het hoogste rendement halen uit elk gesprek, kies dan voor CallPro.

Heeft u behoefte aan automatisch bellen, gespreksopname, bel-me-niet compliance of wachtrij integratie, dan is onze voordelige telefonie oplossing de juiste keuze. Voor een fractie van de prijs van een traditionele telefooncentrale haalt u alle benodigde functionaliteit in huis. Wij bieden:

  • automatisch, progressive en predictive dialing
  • call blending
  • gespreksopnames
  • meeluisteren met uw agents
  • bel-me-niet integratie
  • wachtrijen (ACD-queues)
  • multi-site configuraties
  • volledig op voip gebaseerd
  • geschikt voor fysieke IP toestellen en softphones

Ook voor advies bij de aanschaf of de keuze van netwerk en computer apparatuur kunt u bij ons terecht. Als softwareontwikkelaar hebben wij expertise op alle gebieden van de ICT. Op basis van onze jarenlange ervaring in de branche adviseren wij u graag om een op uw situatie afgestemde oplossing in te richten.

Accutone headsets voor het call center

TB610 headsetHeadsets hebben veel te lijden in het call center. Duurzaamheid is dan ook van belang bij de keuze van een headset. Veel belangrijker nog is echter de audiokwaliteit. Wij leveren de ideale headset voor uw call center met een goede balans tussen duurzaamheid, audio kwaliteit en prijs. Onze Accutone headsets zijn direct aan te sluiten op SNOM IP-toestellen.

Deze stereo headsets hebben twee grote geluid-isolerende oorschelpen die comfortabel zitten en een enkelzijdige aansluitkabel met quick-disconnect. Er wordt gebruik gemaakt van een noise-canceling microfoon en acoustic shock bescherming.

Deze headset is geschikt voor gebruik in drukke call centers en dagelijks gebruik. Heeft u interesse, klik hier voor meer informatie of bel met Johan Bennink (050-7070720).

eLearnPro

Kennis is van essentieel belang in een call center. Goed geŃ—nformeerde agenten zijn de klant altijd een stapje voor en hierdoor in staat tot optimale dienstverlening. Het kennisniveau in een organisatie is niet statisch maar voortdurend aan verandering onderhevig. Immers, campagnes wisselen, nieuwe agenten worden aangenomen, de wereld staat niet stil. Scholing is daarom een continu proces.

Met elearning houdt u de kennis op een constant hoog niveau en bewaakt u de kwaliteit van uw dienstverlening. U haalt meer rendement uit uw call center door optimaal gebruik te maken van uw agenten.

Waarom eLearnPro

Elearning met eLearnPro is de ideale manier om de kwaliteit van de dienstverlening van uw call center op peil te houden. Zonder specifieke ICT-kennis maakt u professionele toetsen en cursussen. U bent volledig de baas over de inhoud. Het beheer van gebruikers en hun resultaten is een eenvoudige zaak. Wijs waar nodig (extra) toetsen en cursussen toe.

Uw agenten kunnen ook vanuit huis studeren en toetsen maken. Een internetaansluiting is het enige wat nodig is. U hoeft geen hardware- of infrastructuurinvesteringen te doen. Calway zorgt voor de hosting. Maak van scholing een nuttige en plezierige zaak, voor zowel uzelf als uw medewerkers: eLearnPro.