Gamification: De Cityhopper achievement

De toevoeging van achievements voor het call center heeft veel los gemaakt. We krijgen veel ideeën voor nieuwe achievements. Sommige eenvoudig toe te voegen, sommige wat moeilijker. Direct toegevoegd zijn een aantal die we gewoon vergeten waren. Carrière achievements die je maar 1 keer kunt halen. Het ideale middel om de globale progressie te meten.

We zijn zelf ook met veel nieuwe ideeën bezig en het is voornamelijk jezelf beperken tot de essentie. Gamification moet geen rapportage of scorelijst worden, we willen het luchtige karakter er wel in houden.

Een achievement die ons zelf wel wat lijkt is de “Cityhopper” achievement. Bij veel klanten worden afspraken gemaakt voor de buitendienst. Natuurlijk kun je, meer score gericht, aantallen afspraken tellen, maar wij wilden het anders doen. Door te tellen in welke steden iemand afspraken heeft gemaakt en bij het maken van afspraken in meer dan 250 steden krijg je de achievement. Omdat het niet altijd makkelijk heeft de agent een jaar de tijd om dit te behalen.

Helaas hebben we nog geen polyshapes van alle Nederlandse steden dus voorlopig werkt de achievement met 490 gemeentegrenzen in Nederland. Hopelijk kan binnenkort met Kadaster data alsnog gewerkt worden met steden.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Speciale opmaak voor telefoonnummers

Het autoscript biedt speciale opmaak voor diverse velden, zo ook het telefoonnummer velden. Vooral voor campagnes waarbij niet automatisch wordt gebeld, zoals bij veel B2B campagnes, kan een bel knop achter het veld worden geplaatst waarmee de Agent direct het betreffende nummer kan bellen.

Tekst button @F(TelNr)
Icoon vast @F(TelNr,T)
Icoon mobiel @F(TelNr,M)
scan deze qr-code met je telefoon

 

Campagne informatie in het autoscript

Het CallPro autoscript biedt niet alleen de mogelijkheid om een professioneel uitziend belscript te maken zonder veel kennis over html en opmaak. Om Agents nog beter te kunnen ondersteunen is ook een instelling toegevoegd voor het opnemen van campagne informatie.

Campagne informatie

De verschillende tabs kunnen volledig vrij worden ingevuld zoals in bovenstaande voorbeeld is te zien. Met een eenvoudige standaard html opmaak kunnen de tabs en inhoud eenvoudig worden ingevoegd.

Campagne informatie instelling

scan deze qr-code met je telefoon

 

Nieuwe autoscript tilebar

Het autoscript is met versie 4.1 ook aangepast aan de nieuwe stijl. De layout is gebaseerd op de Metro UI layout van Sergey Pimenov. Als eerste de pagina header is omgebouwd met tiles.

Autoscript-tilebar

Op de plaats van het CallPro logo komt het logo van de klant dat is ingesteld op de scriptdefinitie. Er direct naast staat de informatie van het vorige contact. Dan volgens de telefonie knoppen en als laatste de pauze knop. Lekker compact en toch erg overzichtelijk.

scan deze qr-code met je telefoon

 

May
08

SMS notificatie voor afspraak mutaties

Ondanks de Exchange integratie mogelijkheden van de CallPro Agenda blijkt toch dat er nog behoefte is aan SMS notificatie richting de buitendienst.

Om die reden is de fulfillment module uitgebreid met de mogelijkheid om SMS’jes te versturen. Dit voorkomt bijvoorbeeld dat een adviseur of accountmanager bij de lead voor de deur staat terwijl de afspraak vlak voor tijd is verzet of geannuleerd.

scan deze qr-code met je telefoon

 

CallPro voldoet aan Predictive dialing gedragscode uit de Code Telemarketing

De CallPro predictive dialer voldoet aan de gedragscode ten aanzien van abandoned calls die in de  nieuwe code Telemarketing wordt genoemd. De CallPro predictive dialer kijkt echter niet naar het aantal bruto calls van de dialer, maar naar het aantal netto calls (Live calls). Met deze veel striktere definitie, die in de Verenigde Staten en Engeland al jaren wordt gehanteerd, worden dialers die te veel gesprekken per tijdseenheid opzetten tegen gegaan.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Nieuwe dienst SendFiles

Calway introduceert een nieuwe manier om grote bestanden te versturen via email. Met SendFiles kunt u bestanden tot 1GB uploaden. Nadat het bestand is ge-upload krijgt u een unieke download link die 6 maanden actief blijft. U stuurt de bedoelde ontvanger van het bestand per email een bericht en neemt hier de download link in op. De ontvanger kan via deze link het bestand downloaden.

Waarom SendFiles

Veel mensen kunnen bestanden die groter zijn dan 10Mb niet als bijlage ontvangen per email. De veel gebruikte gmail en hotmail diensten bijvoorbeeld hebben zo’n beperking. Met SendFiles wordt deze beperking omzeilt door het bestand te uploaden naar onze dienst en de unieke download link naar de ontvanger te sturen in een email.

 

Houdt deze dienst in de gaten want we hebben nog genoeg ideën om deze dienst verder uit te breiden en te verbeteren.

scan deze qr-code met je telefoon

 

May
13

Tags