Best een leuk apparaat van Plantronics

Plantronics_IP40Plantronics heeft een interessant SIP toestel op de markt gebracht. Met de IP40 wordt een IP hardphone geleverd met een minimum aan functionaliteit. Met de 3 knoppen die dit apparaat heeft kan een gesprek worden aangenomen, of door de knop enige tijd ingedrukt te houden ook weer worden beeindigd, kan de microfoon worden in en uitgeschakeld (Mute) en kan het volume worden geregeld.

Een super apparaat voor die situaties waar echt alleen automatisch bellen gebruikt wordt, en/of de gebruiker absoluut geen andere knoppen moet kunnen indrukken.

Wel jammer dat dit apparaat voornamelijk bedoeld is voor Plantronics headsets. Het wordt geleverd met een aparte kabel waar de headset op wordt aangesloten. Wij vermoeden dat hier enige pin-wiring goochelerij wordt uitgevoerd want het is ons nog niet gelukt om onze Accutone headsets werkend te krijgen die direct op de rj11 wordt aangesloten.

Ook jammer dat de prijs, € 125,- van dit toestel net iets hoger ligt dan een basis toestel als de SNOM300 (€ 105,-). Wij zijn nog niet uitgetest dus mocht het lukken om een Accutone headset te koppelen zullen wij dit toestel zeker opnemen.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Koppeling MS CRM en CallPro

BEND en Calway hebben een standaard integratie ontwikkeld met de Call Center software van Callpro. Op basis van een klantcasus is een standaard integratie ontwikkeld, waarbij de beide softwaresystemen naadloos geïntegreerd zijn.

De standaard marketingfuncties van MS CRM bieden uitgebreide mogelijkheden voor het starten en uitvoeren van marketingcampagnes. Een onderdeel van een marketingcampagne is de telefonische benadering van een doelgroep. De software van Callpro is specifiek ontwikkeld voor werkzaamheden van een callcenter agent, die verantwoordelijk is voor de benadering van een (potentiële) klant.

Klik op de link voor extra informatie in PDF

scan deze qr-code met je telefoon

 

SQL Server 2012 komt eraan

SQL Server “Denali” heeft RC status bereikt en gaat SQL Server 2012 heten. Naast de Standaard en Enterprise versie komt er ook een BI editie die wordt gebundeld met nieuwe business-intelligence functionalteit.

Microsoft past ook de licentie’s aan. Zo mag de Standaard en BI versie voortaan alleen nog maar op servers tot maximaal 16 core’s worden gebruikt. De processor licentie is vervangen door een licentie per core waarbij minimaal 4 core’s worden gerekend. Afhankelijk van het aantal core’s in een server levert dit een duurdere licentie op dan de oude processor licentie. Ook voor virtualisatie zijn nieuwe licentie’s gekomen. Voor een licentie kan per VM met maximaal 1 VM per core, of per core van de fysieke machine . Deze licenties zijn alleen met software assurance (SA) af te nemen.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Dec
01

Tags

Kamer en kabinet eens over verplicht 'bel-me-niet-register'

DEN HAAG - Staatssecretaris Frank Heemskerk (Economische Zaken) en de Tweede Kamer zijn het donderdag eens geworden over het aanpakken van de telefoonterreur. 

Er komt niet alleen een wettelijk verplicht bel-me-niet-register dat mensen moet vrijwaren van ongewenste telefonische verkooppraatjes, maar ook een maximumtarief voor 0900-informatienummers die de consument nodig heeft, bijvoorbeeld om een helpdesk te raadplegen.

Er bestaat al een bel-me-niet-register, dat is opgezet door het bedrijfsleven, maar dat werkt in praktijk niet goed doordat niet alle ondernemingen zich houden aan de fatsoensregels. Een wettelijke verplichting moet nu ook de slechtwillende bedrijven buiten spel zetten.

Nummerherkenning

CDA-Tweede Kamerlid Jos Hessels wil een stap verder gaan. Hij kondigde een voorstel aan om de bedrijven te dwingen tot nummerherkenning, zodat de consument weet over welk bedrijf hij kan klagen bij een meldpunt.

Bron: © ANP

scan deze qr-code met je telefoon

 

Dec
13