Nuvema neemt Engage Leaderboard in gebruik

Het contact center van Nuvema in Groningen bijt de spits af met de ingebruikname van het nieuwe Engage Leaderboard. Dit Leaderboard is onderdeel van de Engage module van CallPro voor Gamification in het contact center.

Leaderboard

 

Op het Leaderboard bij Nuvema wordt een score uitgedrukt in gemaakte Afspraken/uur afgebeeld in meerdere niveau’s. Per niveau kan een naam en icoon worden toegekend. De score bepaald de plaatsing op het Leaderboard. Ten tijde van de plaatsing waren er nog geen foto’s aan de CallPro gebruikers gekoppeld waardoor nu alleen lege tiles worden getoond. Bij Nuvema is een 60” LCD TV opgehangen met Raspberry Pi mini-computer voor de weergave.

Op afstand

scan deze qr-code met je telefoon

 

Gamification: De Cityhopper achievement

De toevoeging van achievements voor het call center heeft veel los gemaakt. We krijgen veel ideeën voor nieuwe achievements. Sommige eenvoudig toe te voegen, sommige wat moeilijker. Direct toegevoegd zijn een aantal die we gewoon vergeten waren. Carrière achievements die je maar 1 keer kunt halen. Het ideale middel om de globale progressie te meten.

We zijn zelf ook met veel nieuwe ideeën bezig en het is voornamelijk jezelf beperken tot de essentie. Gamification moet geen rapportage of scorelijst worden, we willen het luchtige karakter er wel in houden.

Een achievement die ons zelf wel wat lijkt is de “Cityhopper” achievement. Bij veel klanten worden afspraken gemaakt voor de buitendienst. Natuurlijk kun je, meer score gericht, aantallen afspraken tellen, maar wij wilden het anders doen. Door te tellen in welke steden iemand afspraken heeft gemaakt en bij het maken van afspraken in meer dan 250 steden krijg je de achievement. Omdat het niet altijd makkelijk heeft de agent een jaar de tijd om dit te behalen.

Helaas hebben we nog geen polyshapes van alle Nederlandse steden dus voorlopig werkt de achievement met 490 gemeentegrenzen in Nederland. Hopelijk kan binnenkort met Kadaster data alsnog gewerkt worden met steden.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Speciale opmaak voor telefoonnummers

Het autoscript biedt speciale opmaak voor diverse velden, zo ook het telefoonnummer velden. Vooral voor campagnes waarbij niet automatisch wordt gebeld, zoals bij veel B2B campagnes, kan een bel knop achter het veld worden geplaatst waarmee de Agent direct het betreffende nummer kan bellen.

Tekst button @F(TelNr)
Icoon vast @F(TelNr,T)
Icoon mobiel @F(TelNr,M)
scan deze qr-code met je telefoon

 

Campagne informatie in het autoscript

Het CallPro autoscript biedt niet alleen de mogelijkheid om een professioneel uitziend belscript te maken zonder veel kennis over html en opmaak. Om Agents nog beter te kunnen ondersteunen is ook een instelling toegevoegd voor het opnemen van campagne informatie.

Campagne informatie

De verschillende tabs kunnen volledig vrij worden ingevuld zoals in bovenstaande voorbeeld is te zien. Met een eenvoudige standaard html opmaak kunnen de tabs en inhoud eenvoudig worden ingevoegd.

Campagne informatie instelling

scan deze qr-code met je telefoon

 

Nieuwe autoscript tilebar

Het autoscript is met versie 4.1 ook aangepast aan de nieuwe stijl. De layout is gebaseerd op de Metro UI layout van Sergey Pimenov. Als eerste de pagina header is omgebouwd met tiles.

Autoscript-tilebar

Op de plaats van het CallPro logo komt het logo van de klant dat is ingesteld op de scriptdefinitie. Er direct naast staat de informatie van het vorige contact. Dan volgens de telefonie knoppen en als laatste de pauze knop. Lekker compact en toch erg overzichtelijk.

scan deze qr-code met je telefoon

 

May
08

Bellen naar mobiele nummers

Er wordt steeds meer gebeld naar mobiele nummers. Wellicht niet gek omdat er ook steeds meer mensen zijn die alleen nog maar een mobiel nummer hebben, en ook bij diverse instanties en bedrijven hun mobiele nummer doorgeven. Toch is de bereikbaarheid van een mobiel nummer anders dan op het vaste nummer.

Welke telemarketeer heeft niet iemand aan de lijn gehad die boos werd omdat hij/zij op het strand in Ibiza, of op safari in Afrika, even minder blij was met dit gesprek. Je mobiele telefoon gaat mee naar je werk, onderweg en ook op vakantie.

Voor callcenters die de kwaliteit van hun dienstverlening hoog in het vaandel hebben is het dan ook zaak om deze irritatie te voorkomen. Gelukkig biedt diezelfde mobiele telefoon uitkomst en is het mogelijk om te bepalen of een mobiel toestel zich in Nederland, of in het buitenland bevindt. Op deze manier kan worden voorkomen dat klanten tijdens hun vakantie worden lastig gevallen. Zonder meteen heel stalkerig te worden zou je zelfs na de vakantie kunnen vragen of de reis naar “Spanje” of “Afrika” is bevallen.

Voor meer informatie over deze locatie diensten voor mobiele nummer icm onze callcenter oplossingen neem contact op met Johan Bennink op nummer 050-7070724.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Predictive dialing voor B2B campagnes

 

imageBij B2B campagnes is het bereik meestal hoger dan bij B2C omdat bijna altijd de telefoon beantwoord wordt. Toch kan ook bij B2B campagnes het gebruik van Predictive dialing zonvol zijn.

Bij Progressive dialing, ook wel power dialing genoemd, wordt automatisch gebeld voor elke individuele Agent die is ingelogd. Er wordt dan ook geen voordeel behaald doordat meerdere lijnen tegelijkertijd worden opgezet of doordat voor meerdere Agents tegelijkertijd wordt gebeld. Wel krijgt elke Agent zijn eigen gerichte terugbellers aangeboden. Het belprofiel ziet er dan uit zoals rechts weergegeven.

imageVergelijken we dit met Predictive dialing dan zien we een verschuiving van de wachttijd naar de Live-Call tijd omdat bij Predictive dialing parallel meerdere gesprekken worden opgezet voor alle  ingelogde Agenten samen. Hierdoor kan sneller een Live call worden gerealiseerd die direct naar de eerst beschikbare Agent wordt doorgezet. In dit voorbeeld wordt zo een verhoging van de Live-call tijd bereikt van 7%.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Gamercards in het call center

Om de behaalde achievements zichtbaar te maken voor de agent gebruiken we de Gamercard. Elke agent ziet zijn/haar totaal aantal punten, en de laatste 3 achievements die zijn behaald.

image

scan deze qr-code met je telefoon

 

Oct
08

Gamification in het call center

Als hardcore gamers zijn we al langer op zoek naar een mogelijkheid om Gamification aan CallPro toe te voegen. Met de aankomende release van CallPro wordt deze wens nu ingevuld.

In de maanden tot aan de release zullen we meer informatie bekendmaken over dit nieuwe onderdeel, CallPro Engage, en wordt uitgelegd hoe de game mechanics werken en wat onze visie op Gamification inhoudt.

Achtergrond

Vanuit de praktijk weten we dat in call centers een vorm van Gamification wordt toegepast. Bellers worden afgerekend op conversie, en beoordeeld op kwaliteit, en bijna elk call center heeft een scorebord waar wordt bijgehouden hoeveel score een agent per dag of shift behaald. Meestal is aan deze scores ook een vorm van competitie gekoppeld in de vorm van een bonus voor de nummer 1 op het scorebord.

Ook bij andere software wordt Gamification toegepast, en soms lijkt Gamification het enige substantiele onderdeel van software te zijn. Een mooi voorbeeld is SCVNGR een startup van Seth Priebatsch (bekijk zijn TED Talk video. Ook de Google Tech Talk van Sebastian Deterding geeft een mooi overzicht van gamification en hoe dit wel en hoe niet te doen. Ook de TED Talk van Jane McGonigal geeft nieuwe inzichten.

CallPro Engage

Onze Gamification engine sluit hierop aan, maar gaat ook verder. Via CallPro Engage, een nieuw onderdeel van CallPro, wordt een beloning gegeven voor conversie, maar wordt ook goed gedrag beloond. Wij zien Gamification niet als een directe prestatie meting, maar willen het gedrag van agents op een positieve manier beïnvloeden door in te spelen op hun gevoel van competitie. Wij richten ons hierbij niet alleen op het individu, maar ook op de groep, het team.

In eerdere posts hebben we al iets laten zien van de leaderboards, en hoe achievements visueel worden gepresenteerd. In een volgende post zullen we iets meer vertellen over de achievements die worden meegeleverd met Engage en hoe deze in het call center worden gebruikt.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Oct
05

Achievements in het call center

Om competitie in het call center op gang te brengen en de motivatie hoog te houden worden de doelstellingen meetbaar gemaakt. Een goed middel hierbij zijn beloningen die tijdes het bellen worden uitgedeeld en zichtbaar gemaakt voor de Agent, en het team. Zowel op de individuele agentschermen, als op informatieschermen die in het call center hangen worden deze Achievements afgebeeld.

image

Een belangrijk aspect van de achievements is dat niet alleen performance, maar ook kwaliteit en gedrag beloond worden. Op tijd aanwezig zijn voor de shift “Vroege vogel”, of “Team captain” voor de beste Agent van het team geven op een joviale manier aan welk gedrag wordt beloond.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Oct
04

Leaderboards in het call center

Bijna elk call center werkt met een scorebord waar per medewerker, of per team scores worden bijgehouden. Afhankelijk van de campagne wordt hierop bijgehouden hoeveel donateurs, afspraken, of ander positief gespreksresultaat iemand heeft behaald. Zo’n scorebord biedt een leuke manier om de medewerkers alert te houden en goed gedrag te belonen.

Maar hoe leuk een flipover en whiteboard ook zijn, zou het niet nog mooier zijn als dit automatisch werd bijgehouden. Op basis van eenvoudige doelstellingen worden punten toegekend aan individuele medewerkers. Het punten totaal levert een leaderboard.

image

scan deze qr-code met je telefoon

 

Oct
02

Visuele facelift voor CallPro

Velen zullen zeggen, “het zal ook wel eens tijd worden”, maar wij waren best gehecht aan de grafische stijl van CallPro.

In de aankomende release van CallPro wordt niet alleen nieuwe functionaliteit toegevoegd, maar worden ook alle icoontjes en andere afbeeldingen in CallPro vervangen. Grafisch gaat alles er straks weer een stuk frisser uit.

Nu maar hopen dat iedereen er blij mee is, want we hebben ons best gedaan om voor elk onderdeel een nieuwe grafische representatie te vinden.

CallPro-v4.10-nieuwe-stijl

scan deze qr-code met je telefoon

 

Monitoring tools in CallPro V4

Met versie 4 van CallPro heeft de Portal module veel nieuwe mogelijkheden gekregen voor een supervisor om de belvloer, campagnes en individuele agents (bellers) de monitoren.

belvloerBelvloer

Met het belvloer overzicht zijn alle belplekken direct zichtbaar. Ook meerdere lokaties worden duidelijk afgebeeld en kunnen separaat worden bekeken.

Door op een Agent of campagne te klikken wordt de aandacht verschoven van de belvloer naar een individuele agent, of een campagne voor nadere analyse van prestaties.

Campagne

De campagne weergave geeft inzage in de beltijd die vandaag aan deze campagne is besteed. Maar ook het bereik (connect-rate) is inzichtelijk. Per Agent wordt binnen deze campagne ook weergegeven wie heeft gebeld op deze campagne, en hoeveel tijd individuele agents hebben besteed aan wachten op gesprekken, het voeren van gesprekken (Live) en nabewerkingstijd (wrapup).

beluren_agent

beltijd_bereik

 

Het is ook mogelijk om de opnames die zijn gemaakt te beluisteren.

De resultaten van de dialer staan ook vermeld. Deze wordne als “SDserver”gelogt en bestaan hoofdzakelijk uit de non-Live calls. De enkele live calls slaan op de Abandoned calls.

sdserver

Agent

Van individuele agents worden de belresulaten en beltijd weergegeven. Van de agent is zichtbaar op welke campagne hij/zij heeft gewerkt, en hoeveel tijd. Ook nu kunnen gespreksopname van de agent worden beluisterd.

agent_beltijdsessietijdeffectiviteit

scan deze qr-code met je telefoon

 

CallPro Integratie API

Tijdens de zomer wordt hard gewerkt aan een API voor CallPro. Met deze API is CallPro eenvoudig te koppelen aan externe applicaties en wordt het nog simpeler om CallPro in te passen in het bedrijfsproces van uw bedrijf.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, of deelname in het Preview programma van onze integratie API, kunt u contact opnemen met Ron Heller op nummer 050-7070720.

scan deze qr-code met je telefoon

 

CallPro in de toekomst alleen nog op SQL Server 2008

Om CallPro te kunnen voorzien van nieuwe functionaliteit die gebruik maakt van GPS informatie heeft Calway besloten om de minimale systeemeisen voor SQL Server te verhogen naar SQL Server 2008. Vanaf CallPro v4.2 wordt SQL Server 2005 dan ook niet langer ondersteund. De aankomende release v4.1 zal nog gewoon op SQL Server 2005 draaien, maar alle daaropvolgende versies kunnen alleen worden gebruikt icm SQL Server 2008 of hoger.

Voor gebruikers van oudere versies van SQL Server die een Software assurance licentie hebben is de upgrade geen probleem. Heeft u geen Software Assurance, maar wel een oudere versie van SQL Serve,r kies dan bij het upgraden van SQL Server voor een licentie met Software Assurance zodat u altijd gebruik kunt maken van de nieuwste technologie van Microsoft.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Stuur een SMS met CallPro

Met de nieuwe fulfillment tools van CallPro is het mogelijk om SMS’jes te versturen. Of het nu gaat om een bevestiging naar de prospect van een afspraak of donatie, of het sturen van SMS naar de buitendienst voor afspraak annuleringen, het versturen van SMS in reactie op gebeurtenissen in het call center is een feit met deze nieuwe fulfillment module.

Binnenkort wordt ook de mogelijkheid van inbound SMS toegevoegd zodat premium SMS diensten worden opgevangen en in het call center kunnen worden opgevolgd.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Facturatiemodule voor de antwoordservice module

De nieuwe functionaliteiten van CallPro v4.1 krijgen steeds meer vorm. In de komende release van CallPro zal de inbound antwoordservice module worden uitgebreidt met een facturatie optie. Zo wordt het voor antwoordservices nog eenvoudiger om facturen te maken voor het vaste abonnement, de gesprekken en aanvullende diensten. De facturen kunnen rechtstreeks vanuit CallPro als pdf naar de opdrachtgever worden gestuurd per email.

Wilt u meer weten over deze facturatie mogelijkheid neem dan contact op met Ron Heller (050-7070721). Hij kan u vertellen hoe het facturatie proces van uw antwoordservice dienst kan worden geautomatiseerd.

scan deze qr-code met je telefoon

 

SMS notificatie voor afspraak mutaties

Ondanks de Exchange integratie mogelijkheden van de CallPro Agenda blijkt toch dat er nog behoefte is aan SMS notificatie richting de buitendienst.

Om die reden is de fulfillment module uitgebreid met de mogelijkheid om SMS’jes te versturen. Dit voorkomt bijvoorbeeld dat een adviseur of accountmanager bij de lead voor de deur staat terwijl de afspraak vlak voor tijd is verzet of geannuleerd.

scan deze qr-code met je telefoon

 

CallPro voldoet aan Predictive dialing gedragscode uit de Code Telemarketing

De CallPro predictive dialer voldoet aan de gedragscode ten aanzien van abandoned calls die in de  nieuwe code Telemarketing wordt genoemd. De CallPro predictive dialer kijkt echter niet naar het aantal bruto calls van de dialer, maar naar het aantal netto calls (Live calls). Met deze veel striktere definitie, die in de Verenigde Staten en Engeland al jaren wordt gehanteerd, worden dialers die te veel gesprekken per tijdseenheid opzetten tegen gegaan.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Google Analytics voor inbound gesprekken

Om de bijdrage van inbound te meten afgezet tegen de andere kanelen die worden gebruikt in de marketing strategie hebben wij voor onze telefonie oplossing met Asterisk een eenvoudige koppeling gerealiseerd waarmee elk inbound gesprek op de Google Analytics account van het call center of de eind-klant kan worden weergegeven.

Op deze manier kan de inspanning van telefonie, web en email naast elkaar worden gezet vanuit een centrale interface. Voor een voorbeeld van de realtime weergave uit Google Analytics zie odnerstaande youtube movie.

 

scan deze qr-code met je telefoon

 

CallPro voldoet aan nieuwe Predictive dialing gedragsregel uit de Code Telemarketing

De nieuwe code Telemarketing die op 1 juli 2012 actief wordt heeft ten aanzien van de gedragsregels die gelden voor  bedrijven die aangesloten zijn bij de DDMA en KSF nu ook regels voor de inzet van predictive dialing. Gedragsregel VI geeft aan dat het percentage ‘abandoned calls’ minder dan 5% per 24 moet zijn van het aantal bruto calls.

Een goed begin vinden wij. De predictive dialer van CallPro heeft ook een harde bovengrens voor ‘abandoned calls’ van 5%. De CallPro predictive dialer kijkt echter niet naar het aantal bruto calls van de dialer, maar naar het aantal netto calls (Live calls). Met deze veel striktere definitie, die in de Verenigde Staten en Engeland al jaren wordt gehanteerd,  worden dialer die te veel gesprekken per tijdseenheid opzetten tegen gegaan.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Zelf eenvoudig de antwoordservice aanpassen

De CallPro Antwoordservice maakt het eenvoudig om van de aangenomen gesprekken een belresultaat vast te leggen. Standaard wordt onderscheid gemaakt in ‘aangenomen’ en ‘doorverbonden’. Als uw antwoordservice meer of andere resultaten gebruikt kunnen die eenvoudig worden aangemaakt en gekoppeld.

Als voorbeeld laat deze webcast zien hoe er onderschied kan worden gemaakt in het doorverbinden naar vaste- en mobiele nummers door hiervoor twee aparte belresultaten te gebruiken.

 

Zelf snel 2 extra belresultaat codes inrichten voor de Antwoordservice
scan deze qr-code met je telefoon

 

Geen gepuzzel met de CallPro Antwoordservice module

Antwoordservice_puzzelDe CallPro Antwoordservice module biedt een complete oplossing voor uw inbound berichtendienst met:

 • Inrichten van een nieuwe klant in 5 minuten
 • Vastlegging van binnenkomende gesprekken per klant en contactpersoon
 • Automatische berichten notificatie via email of sms
 • Inzicht in de drukte verdeeld over de dag
 • Dagelijkse en maandelijkse berichten rapportages
 • Toegang tot een overzichtelijke webportaal voor uw klanten

Ga naar de Antwoordservice pagina voor meer informatie.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Feb
15

Calway biedt call centers SIP zonder starttarief voor gesprekken

Kabelaar Caiway, niet te verwarren met ons (Calway) is op dit moment in het nieuws dat ze de tarieven op telefonie, internet en televisie flink verhogen. Met name bij telefonie gaan zij het starttarief flink verhogen.

Wij (Calway) doen juist het tegenovergestelde. Voor call centers bieden wij een SIP trunk waarbij geen starttarief voor gesprekken worden gerekend.

Elke keer als een gesprek wordt opgezet rekenen de meeste providers een starttarief (PPC). Dit starttarief gaat flink meetellen in de totale belkosten als er veel korte gesprekken worden gevoerd. De juiste persoon is niet aanwezig, “het komt niet gelegen”, “ik heb nog geen tijd gehad om er over na te denken”, allemaal redenen waardoor het gesprek onder de 20 seconden blijft. Deze redenen gaan op voor zowel zakelijke gesprekken als bellen naar consumenten.

Calway introduceert daarom een speciale SIP trunk voor call centers waarbij geen starttarief wordt gerekend op de gesprekken.

Neem contact op met Johan Bennink (050-7070724) voor de voorwaarden van deze call center SIP trunk.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Wachtrij monitoring in CallPro

Queue_monitorControle over het aantal wachtenden is van groot belang voor uw antwoordservice. De afspraken die u maakt met uw klanten moeten strikt worden nageleefd.

Met CallPro en Asterisk heeft u direct inzicht in het aantal gesprekken dat in de wacht staat en hoe lang. Samen met onze Belvloer monitor ziet u direct of de capaciteit op de belvloer toerijkend is, of dat u extra belplekken moet bijschakelen.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Monitoring beltijd verdeling

Beltijd verdelingMet CallPro heeft u inzicht in de tijd die uw agenten wachten, met klanten spreken of met nawerk bezig zijn. CallPro laat deze verdeling per Agent, per campagne, of voor het hele call center zien.

 

Met deze informatie spoort u slecht lopende campagnes op, maar ook agents die teveel nawerk tijd nemen.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Webcam monitoring via CallProPortal

Webcam monitoring via CallProPortalOm op afstand een goed beeld te krijgen van de drukte in het call center, en ter ondersteuning van de cijfermatige belresultaten kunnen camera’s een waardevolle tool zijn.

 

Herkenbare situaties als “waarom zijn de belresultaten altijd lager links achterin de hoek” en “waarom hebben Helen en Germaine altijd een lagere score als ze naast elkaar zitten”.

 

Maar ook gewoon inzage in de bezetting, of heen en weer lopen tijdens de shift kunnen beter in beeld gebracht worden met camera toezicht.

 

Voordat camera’s worden geplaatst dient te worden nagegaan of het plaatsen van camera’s voldoent aan de wet- en regelgeving voor cameratoezicht op de werkvloer.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Feb
07

Preview agenda afspraken kaartweergave

CallPro v4.0 biedt de mogelijkheid om afspraken uit een agenda weer te geven op de kaart. Zo krijgt u meer inzicht in de spreiding van afspraken binnen het rayon van de adviseur.

Afspraken_kaartweergave

Neem contact op met Johan Bennink of bel naar 050-7070724 voor meer informatie of een demonstratie.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Feb
06

Preview real-time monitoring controls CallProPortal

In CallPro v4.0 is CallProPortal uitgebreidt met real-time monitoring. Op elk moment inzage in de bezetting, campagne en agent scores en agendavulling. Zo is het bereik gedurende de dag goed te volgen per campagne, en voor het hele call center met de connect-rate grafiek.

 

connect-rate

 

Neem contact op met Johan Bennink en bel naar 050-7070724 voor meer informatie of een demonstratie.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Feb
02

Koppeling MS CRM en CallPro

BEND en Calway hebben een standaard integratie ontwikkeld met de Call Center software van Callpro. Op basis van een klantcasus is een standaard integratie ontwikkeld, waarbij de beide softwaresystemen naadloos geïntegreerd zijn.

De standaard marketingfuncties van MS CRM bieden uitgebreide mogelijkheden voor het starten en uitvoeren van marketingcampagnes. Een onderdeel van een marketingcampagne is de telefonische benadering van een doelgroep. De software van Callpro is specifiek ontwikkeld voor werkzaamheden van een callcenter agent, die verantwoordelijk is voor de benadering van een (potentiële) klant.

Klik op de link voor extra informatie in PDF

scan deze qr-code met je telefoon

 

CallPro v4.0 upgrade vereist voor klanten met reistijdberekening

Calway biedt klanten altijd de optie om beschikbare updates en upgrades wel of niet te installeren. Voor gebruikers van de Agenda reistijdberekening is de upgrade naar CallPro v4.0 echter wel een vereiste.

De reden hiervoor is dat CallPro op dit moment gebruik maakt van de Microsoft Mappoint webservices voor de reistijdberekening en deze dienst wordt door Microsoft per 18 November 2011 uit de lucht gehaald. De vervanging hiervoor is Bing maps. CallPro v4.0 en CallProPortal maken dan ook gebruik van deze nieuwe dienst.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Sep
28

CallPro 4.0 krijgt ondersteuning voor 14+netnummers

Sinds enige tijd is het mogelijk om gemeentes te bellen met een speciaal verkort nummer. Dit nummer begint met 14 gevolgd door het netnummer van de gemeente. Doordat dit een enorme breuk is met de algemeen geaccepteerde conventie dat in Nederland alle telefoonnummers met een 0 beginnen leverde dit bij automatisch bellen en het herkennen van telefoonnummers problemen.

Dit probleem is in Callpro 4.0 opgelost. Het is voldoende om “14” als geldig netnummer  bij de Landcode instellingen van CallPro vast te leggen om ook deze nummers correct te kunnen bellen.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Belresultaten terugkoppelen naar Exact eSynergy

A.B. Software & Consultancy, al meerdere jaren een gebruiker van CallPro, heeft een koppeling gerealiseerd met Exact eSynergy waarmee de belresultaten van CallPro geautomatiseerd worden teruggeleverd. Bijgewerkte bedrijfs- en contactpersoongegevens worden zo automatisch verwerkt in eSynergy.

 

Over A.B. Software & Consultancy

A.B. Software & Consultancy is een adviesbureau, dat zich heeft gespecialiseerd in de implementatie van Exact Software bij industriële bedrijven. In haar visie is deze specialisatie van groot belang voor haar klanten, aangezien implementatie bij dit soort ondernemingen vaak complex is. Specifieke kennis van Exact Software, van de bedrijfsprocessen en de nodige ervaring bij soortgelijke ondernemingen hebben er voor gezorgd dat A.B. Software & Consultancy een toonaangevende speler is geworden in de Exact wereld voor logistieke vraagstukken. Met een viertal vestigingen zijn wij in staat om in het gehele land implementaties uit te voeren.

scan deze qr-code met je telefoon

 

CallPro ondersteunt aangescherpte interpretatie OPTA ten aanzien van BMNR

De bel-me-niet functionaliteit van CallPro ondersteunt de aangescherpte interpretatie van de OPTA ten aanzien van het aanbieden van BMNR zoals door DDMA bestuurslid Patrick Jordens is toegelicht in een recente blog post Uitspraak OPTA over opname in BMNR.

 

De flexibele scripting van CallPro maakt het mogelijk om de verwerking van BMNR registraties direct in het belscript te realiseren. De registratie vindt plaats in dezelfde dataflow als die door de bel-me-niet module (het IVR-systeem) worden gebruikt.

 

Hiermee zijn de punten 1 en 3 die door Patrick Jordens in de blog post worden genoemd voorzien. Punt 2 wordt ingevuld met agent training en instructie.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Jun
08

CallPro koppeling met AfsprakenManager

AfsprakenManager is een marktplaats voor financiële leads en afspraken met als doelgroep alle financieel advieskantoren in Nederland. Als gebruiker van dit portaal kunnen leads en afspraken worden gekocht. Als extra service biedt AfsprakenManager de mogelijkheid om automatisch een email met de leadgegevens door te sturen naar een call center voor de opvolging.


CallPro is bij uitstek geschikt voor het maken van bezoekafspraken op zowel koude- als warme leads. De mogelijkheden van AfsprakenManager sluiten goed aan bij de werkwijze van CallPro. Calway heeft daarom besloten om de ondersteuning van het Afsprakenmanager portaal als optie voor CallPro te realiseren en gratis aan CallPro gebruikers aan te bieden.


Door enkele kleine aanpassingen aan de MailPro module worden de emails met leadgegevens van AfsprakenManager automatisch in een bellijst in CallPro ingelezen. De leadgegevens worden in scriptvelden van CallPro gezet en als nieuwe belopdracht in de juiste campagne via het belscript in het call center aangeboden.


Zowel financieel advieskantoren met een eigen call center, als externe call centers, kunnen profiteren van deze nieuwe integratie optie voor CallPro.


Kijk op AfsprakenManager voor meer informatie over deze marktplaats voor financiele leads en lees hier meer over CallPro.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Feb
02

CallPro Express

Voor startende call centers en interne afdelingen biedt Calway vanaf nu de Express licentie. CallPro Express wordt geleverd op een voorgeïnstalleerde computer met daarop CallPro Express, SQL Express, een basis installatie, en alles wat u nodig heeft om CallPro op uw eigen computers te installeren.

Voor een eenmalig bedrag van € 1.800,- en € 244,- per maand kunt u met 5 gebruikers en een supervisor aan de slag met CallPro.

 

Meer informatie vindt u op CallPro Express.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Nov
29

Tags

CallPro ook geschikt voor grote callcenters

Calway richt zich met de nieuwe CallPro Enterprise versie op callcenters vanaf 75 seats. In deze versie zijn enkele essentiele modules voor grotere callcenters gebundeld waaronder koppelingen met Asterisk telefonie.

Johan Bennink ziet reële kansen om CallPro ook bij grotere callcenters onder de aandacht te brengen. Het economische klimaat dwingt callcenters om serieus te kijken naar de operationele kosten. Bij de traditionele spelers in dit segment blijkt dit vaak minder gunstig uit te pakken. Calway richt zich vanaf het begin op complete oplossingen voor kleine- en middel grote callcenters waarbij we altijd rekening hebben gehouden met de schaalbaarheid van onze oplossingen. Nu blijkt dat onze oplossing ook voor grote callcenters interessant is op het gebied van functionaliteit, goede service, en met voordelige licenties.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Jun
17

Tags

Nieuwe fulfillment validatie voor CallproPortal

Als ondersteuning van de fulfillment tools van CallPro is in CallproPortal een module ingebouwd om, de te exporteren records, via een fiateringsstap te laten verwerken.

Een veel gehoorde opmerking is dat er eerst een controleslag moet plaatsvinden op de invoer van de Agents alvorens emails en brieven gestuurd mogen worden. Veel controles kunnen via het belscript (callflow) worden gedaan, sommige controles, met name spellingcontrole en zinsopbouw zijn erg lastig. Om toch notitievelden te kunnen gebruiken zou het fijn zijn als een supervisor, of campagne manager eerst bepaalde velden kan controleren voordat de fulfillment actief wordt.

Om dit proces te ondersteunen is een Fulfillment validatie module toegevoegd aan CallproPortal. Hiermee worden de te exporteren records geselecteerd, en deze kunnen na validatie met 1 druk op de knop worden gefiateerd. Voor tekstvelden is een spellingscontrole knop voorhanden, zodat bij twijfel de spellingscontrole uitgevoerd kan worden op het gekozen veld. Email adresvelden worden automatisch op correcte syntax gecontroleerd.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Mar
23

Nieuwe Agent Monitor voor CallPro

Het ‘Agent Monitor' scherm is uw ingang tot de actuele status van uw agenten in het callcenter. Deze nieuwe mogelijkheid is onderdeel van CallPro Portal en geeft direct inzicht in wat uw agenten op dit moment doen. Zijn ze aan het bellen, op welke campagne, hoe lang duurt het gesprek, allemaal informatie die direct inzichtelijk is.

Per agent wordt de gespreksfase (Wait, Setup, Call, Wrapup) weergegeven. U ziet dus in 1 oogopslag of iedereen druk aan het bellen is of dat de calls worden afgerond in wrapup. Per actieve wbelplek (Seat) kunt u in een handig overzicht zien wie waarmee bezig is. De volgende gegevens zijn voor u beschikbaar:

 • De groep waarin de Seat geplaatst is, hierop wordt standaard gesorteerd.
 • De Seat informatie, hier ziet u een icoon (blauw voor bellen, rood voor pauze
 • Seat, hierin staat de omschrijving van de seat waar gebeld wordt.
 • Agent, de volledige naam van de gebruiker die aan het bellen is.
 • De Campagne naam waarop de Agent aan het bellen is.
 • De Status waarin de Agent zich op dat moment bevindt
  • Pause, pauze tijd waarin bij campagne de omschrijving van de pauze wordt getoond.
  • Wait tijd (tijd die het systeem nodig heeft voor het aanmaken van een gesprek)
  • Setup tijd van een gesprek
  • Call tijd (de daadwerkelijke gesprekstijd)
  • Wrapup tijd (het afhandelen van het gesprek)
 • Aantal Calls, hier wordt het aantal gesprekken weergegeven sinds het inloggen van de Agent.

 

scan deze qr-code met je telefoon

 

Mar
08

CallPro Bel-me-niet module voor Asterisk

Met de nieuwe Bel-me-niet module voor CallPro en Asterisk biedt Calway een eenvoudige oplossing voor de afhandeling van Recht-van-verzet en Bel-me-niet registraties. Met een IVR die op de Asterisk wordt ingericht worden de registraties automatisch vastgelegd en gerapporteerd. De IVR dialoog volgt het voorstel van de WGCC en de DDMA.

Voor een vast bedrag van € 12,- per belplek per maand kunt u alle registraties via Asterisk laten afhandelen.

 

Meer informatie: Bel-me-niet module

scan deze qr-code met je telefoon

 

Universele Bel-me-niet module voor CallPro

De nieuwe Bel-me-niet module is icm CallPro ook leverbaar als IVR box oplossing. Naast onze software module leveren wij dan ook een IVR box op basis van ISDN-30 (of VoIP). Zo kunt u met behoud van uw huidige telefooncentrale gebruik maken van onze geintegreerde oplossing voor het Recht-van-verzet en Bel-me-niet registratie.

Voor een vast bedrag van € 12,- per belplek per maand kunt u alle registraties via onze IVR box laten afhandelen. Met onze oplossing voor 1 x ISDN-30 kunt u tot 30 simultane gesprekken verwerken. De 1xISDN-30 IVR box wordt geleverd voor € 4.500,-  excl. BTW, de VoIP versie leveren wij voor € 3.800,- excl. BTW. Alle systemen worden door ons geleverd inclusief onsite plaatsing en configuratie.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Oct
09

CanalDigitaal neemt Predictive dialer in gebruik

Bij CanalDigitaal is door Calway op 20 Juli met succes de Predictive dialing module van CallPro geimplementeerd. Met deze toevoeging wordt een verbetering gerealiseerd van het aantal gesprekken per uur op de 18 outbound belplekken in het call center. Daarnaast beschikt CanalDigitaal over een verbeterde faciliteit om hele gesprekken op te nemen of gebruik te maken van voicelogs.

Met predictive dialing bereikt CanalDigitaal niet alleen een verhoging van het aantal live gesprekken per uur, maar ook een uniforme spreiding van de gesprekken.
Hierdoor wordt de performance per agent aanzienlijk verbeterd.
 

scan deze qr-code met je telefoon

 

Call-Me-Now module voor Asterisk

Voor de Asterisk telefooncentrale bieden wij een Call-Me-Now module die u zelf eenvoudig kunt inrichten en beheren. Deze module is volledig configureerbaar en kan makkelijk voor meerdere verschillende klanten/opdrachtgevers gebruikt worden.

Alle gesprekken lopen via uw eigen Asterisk telefooncentrale, er zijn dus geen aanvullende abonnementen nodig.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Apr
04

Reistijdcontrole voor bezoekafspraken

Klaagt uw buitendienst ook wel eens dat afspraken ver uit elkaar liggen. Met de nieuwe reistijdcontrole voor bezoekafspraken van CallPro kunt u voorkomen dat uw adviseurs langer in de auto zitten dan ze bij uw klanten om de tafel zitten. Elke afspraak wordt gecontroleerd op reistijd met de voorgaande en navolgende afspraak. Een maximale reistijd voorkomt afspraken die te ver uit elkaar liggen. Door de reistijd te beperken kunt u ervoor zorgen dat uw buitendienst meer afspraken per dag heeft.

scan deze qr-code met je telefoon

 

Mar
09