Bel-me-niet afhandeling in het belscript

Johan

Het bel-me-niet register gaat al weer flink wat jaren mee. CallPro biedt sinds de introductie een bel-me-niet module die zowel de IVR met registratie in de CallPro database, als het maken van de exportbestanden voor upload naar het register ondersteund.

Sommige call centers hebben in het belscript een knop opgenomen waarmee het gesprek wordt doorgeschakeld naar de bel-me-niet IVR. Ook wordt vaak de bel-me-niet tekst in het belscript opgenomen zodat agenten allemaal dezelfde methode gebruiken. Samen met gespreksopnames is dit een goede methode om compliance te kunnen controleren en aantonen.

Naar aanleiding van aanvullende toelichting is het verplicht geworden om klanten die direct willen worden afgemeld niet naar de IVR door te schakelen, maar direct voor bel-me-niet en/of Recht van Verzet af te melden vanuit het belscript. Deze optie wordt dan ook veelvuldig in het belscript opgenomen.

bel-me-niet-en-recht-van-verzet-in-het-belscript

Ook kunnen de opties voor selectief afmelden in het belscript zichtbaar worden gemaakt. Voor met name B2B call centers kan het soms voldoende zijn om de bel-me-niet afhandeling volledig door de agent te laten doen. Zeker als lang niet alle campagnes gebruik hoeven te maken van bel-me-niet.

More great articles

CallPro voldoet aan Predictive dialing gedragscode uit de Code Telemarketing

De CallPro predictive dialer voldoet aan de gedragscode ten aanzien van abandoned calls die in de  nieuwe code Telemarketing wordt…

Read Story

Een leuk nieuw concept, de KlantInteractieBeurs

Een nieuwe beurs trekt de aandacht. De KlantInteractieBeurs richt zich met een duidelijke, eigenzinnige,  formule op een breed publiek. De…

Read Story

Bingmaps in het belscript

In deze nieuwe demonstratie laten we zien hoe eenvoudig je een bingmaps kaart kunt weergeven in het belscript voor het…

Read Story
Arrow-up